Arama sonuçlarınız

1. EnesA

Spotify Yıllık Özet 2019

Ben şarkıya para vermemek için her zaman cadde üzerindeki dükkanları kullanıyorum. Ay sonu zengin olursam belki para vererek dinliyorum
  2. EnesA

Spotify Yıllık Özet 2019

Spotify Yıllık Özet 2019 Müzik severlerin telefonlarında, ceplerinde istedikleri zamanda müzik dinleme uygulaması olan Spotify, 2019 yılı için kullanıcıların istatistiklerini inceleyen bir uygulama geliştirmiş ve kullanıma sunmuştu. Spotify Yıllık Özet daha önceden de yapılmış ve gelenek haline...
  3. EnesA

Mucosoft Sunucu Hizmetleri

Aynı şekilde bunu bende düşündüm ve en az 1-2 yıllık nakit para olmasına karar verdim. Kullanıcıların aldığı hizmetten en iyi şekilde yararlanması, web sitesinin kullanımı (ek olarak mobil uygulama yaparak kullanılırlığı arttırmak) gibi çözümler için güzel bir miktar da para gerekiyor...
  4. EnesA

ŞOK ŞOK ŞOK! Doblosuz Adex Enişte, Başkan Gardi'yi Kovup İstifa Süsü Vermeye Çalışıyormuş

Umarım ki doblo 3 kapılı şekilde satılmamıştır.
  5. EnesA

'Kim Milyoner Olmak İster?' Ödül Kesintisi! %20 vergi.

Kim %20 Vergili 1 Milyon İster isminin daha uygun olduğu hadise
  6. EnesA

Birdenbire Modumuzu Düşüren Anlar

İlk sıraya bir mekana alınmamak yazılsaydı güzel olurdu. Bir yere alınmamak, kovulmak... o ay yapacağın bütün her şeyde etkisini gösterir
  7. EnesA

Karışık Kelime Bulmaca

Yarışma bitmiş ve ödüller verilmiştir.
  8. EnesA

BİR TÜRK İŞLETİM SİSTEMİ! Kendi yapmış olduğum işletim sistemim!

Matematik bile dört işlem ile başlar kendini geliştirmenle devam eder. Yazılım da aynı mantıkta. Başlangıcın kimilerine göre kötü olsa bile kendini geliştirmenle iyi yerlere gelmen mümkün. Hayellerinin peşinden koşmayı bırakma.
  9. EnesA

NASA 2020 Mars Rover (İsim Kaydı)

videoyu atmam hoşuna gitmiş, bari beğenseydin de yolumuzu bulsaydık bizde
  10. EnesA

NASA 2020 Mars Rover (İsim Kaydı)

bu adamı dinlemekte fayda var
  11. EnesA

Steam Bahar Temizliği

Steam Bahar Temizliği Geçtiğimiz yıllarda da aşina olduğumuz "Bahar Temizliği" etkinliği 2019 senesinde de karşımıza geliyor. Steam kullanıcılarının oyunlara geri dönmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen Steam, bahar temizliğini her yıl yapacak gibi gözüküyor. Rozet kazanmak için günlük...
  12. EnesA

vrchat'te cemaat yapmak

herkes kıbleyi doğru tutturmayı becerirse sorun olmaz gibi