Arama sonuçlarınız

1. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

ç ya ne olacak kodlardan biraz yararlansa plugini yapan arkadaş.. zaten emek verip güzel bir plugin yapmış.. parasal olarak bir kar gözetmeden dağıtıyor..Türk serverlarının gelişmesi adına bu plugin daha çok yükseltilmeli.. çalıntı diye söylenen kişiler eğer bu forumdansa sırf egolarını tatmin...
  2. P

Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Nohacks denen spigottaki pluginde sanırım esp türevleri engellenmiş.. Ondan yararlanamazmısın?
  3. P

Çok Çok Çok Önemli (。◕‿‿◕。)

flash diske kaydet odana sakla hay allahım hala bu konu konuşuluyor..:D 1-Sağlam antivirüs ve windows güvenlik duvarı açıkken keylogger işlemez. Eğer çalışsaydı windows ve onca antivirüs firması kepenk kapatırdı.. Ayrıca keyloggeri ekranından saniye başı görüntü alan bir şey olarak...
  4. P

Çok Çok Çok Önemli (。◕‿‿◕。)

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/encrypt-decrypt-folder-file#1TC=windows-7 dosyayı şifreleme yoluna gidebilirsin.. Google dan aratman yeterli.. Ben bir link attım windows için.. Kamufle etmek için program files ta ana dosyalardan birinin icine atabilirsin.. Bulsalar bile şifreli...
  5. P

player ve chest esp konusunda bir çalışma yapma planların varmı? Bunları engellemek mümkünmü senin gözünde? @Muhammed2188
  6. P

istek bukkit games skript

Konu arşive alınabilir.. Halledildi..
  7. P

Peki direk kiti seçer seçmez komut devreye girse? öyle bir şey mümkünmü?
  8. P

Şimdi adam oyuna girdi bukkit games (kitli hg ) de .. Normal bir şekilde kit seçiyorsun.. atıyorum kral okcuyu mesela.. O ekranda Adam ayyaş kitini seçti diyelim ki... Oyun başlar başlamaz (hani ölümsüzlüğün kapanmasına 1 dakika yazısının geldiği an ) şu komut devreye ggirecek /pvpkit ayyaş..
  9. P

Skriptin şu şekilde çalışması lazım.. Oyuncu bukkit games de her zaman oldugu gibi /kit yazarak xxxx kitini sececek.. Ama oyun başlar başlamaz şu komut devreye girecek /pvpkit xxxx komutu devreye girecek (bukkit games de oyun baslayınca ).. Skriptin bukkitgames desteği var diye...
  10. P

Sword Art Online Serveri Açmayı Planlıyorum. Detaylar İçeride !

birçok defa sao serveri denendi ama kötülerdi... umarım başarılı bir suunucu yaparsınız..
  11. P

No game no life ve nisekoi 2. sezon hakkında sohbet

no game no life izlemedim.. fakat nisekio 2. sezon pek hayırlı görmüyorum.. Mangasında en büyük eleştiri aynı olayları sürekli sürekli tekrar eden bir döngüsü olmasıydı.. 2. nokta ise nisekio ova daki aşırı ecchi ye kaymasıydı.. zira romantik komedi olması gereken bir anime sırf hayran kitlesi...
  12. P

Tek Başına Metin2 Oynamaya Çalışan Kızın Dramı (。◕‿‿◕。)

Dota 2 World Of Warcraft veee en efsanevi mmorpg knight online.. tabi orjinali değil .. yeni çıkan alternatif bir sunucu var.. hile neredeyse tamamen engellenmiş diyorlar...
  13. P

Servere Creative Eklemek İstiyorum Yardım

bu pluginleri yyükle multiverse inventories multiverse core group managerda permlerini düzgün ayarla. chesti kapat
  14. P

Metin2 Oynuyorum...

çoğu kişi igrenç desede daha cok merak edip oyunu oynamaya karar verdim. O kadar övdükleri leaguae of legends'den daha güzel oldugunu düşünüorm. Ama pek cahil oldugum ve arkadaşım olmadıgı için sıkıcı geliyor. Beraber oynamak istiyen, daha doğrusu ögretmek istiyen olursa... :p
  15. P

Metin2 Oynuyorum...

Leauge of legend yerine dota 2 denemeni tavsiye ederim..LOL çoluk çocuk oyunu.. Orjinali dotadır.. LOL tamamen çakması basitleştirilmiş halidir.. Metin 2 hiç oynamadım .. belkide en son yapacağım şeylerden biri olur.. Knight online zirvedeyken oynamış olsan hak verirdin.. Dediğim gibi dota 2...
  16. P

Dünyanın sonunu getirecek bir zombie salgını olsa yapacahlarınız ?

Yani yazıları okudukça şu yorumu atasım geldi:D Zombi salgını olrsa poku yedik deyip geçin.. Kendinizi Resident Evil dan LEON sanmayınn BU KADAR HAVALI SAÇLARINIZ VARMI Kİ KONUŞUYORSUNUZ...SAÇLARINIZ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE DÜŞECEK KADAR HAVALI OLDUĞUNUZDA GELİP BAŞLIĞA ARTİZLİK YAPIN :D
  17. P

çocuk grup kurduktan sonra medeniyet kuracakmış :D mühendisler doktorlar.. neyse bizde bir zamanlar bukadar hayalperesttik.. 1. si zombi salgını olmaz.. olsa bile en kötü 2-3 aya tufan gibi son bulur.. Çünkü canlılar beslenmeden yaşayamaz.. bu durumda zombilerin beslenenleri bile max 2-3 ay...
  18. P

herkesin değişik planları var:D açın 1-2 saat dayz oynayın.. kendinize gelirsiniz.. hayatta kalmak çok kolay sanıyorsunuz:D 1.si yiyecek erzak depolayacaksınız güzel fikir.. şehirdeki tek dahi sizsiniz:D bol şans yani.. 2.si şehri terk etmekten söz edenler olmuş:D binlerce kişi zombi olacağına...
  19. P

Dayz Standalone Birlikte Oynayacak +15 Oyuncu Aranıyor..

yok bea ne cracklisi oyunun crack yok ki.. dayz standalone .. steamden alman lazm
  20. P

Dayz Standalone Birlikte Oynayacak +15 Oyuncu Aranıyor..

Başlıktada belirttiğim gibi oynamayı orta düzeyde bilen 15 yaş üstü oyuncu aranıyoor.. ilgilenenler özelden yazabilirler.. Yaşım 22
  21. P

Anime pls

http://www.mangareader.net/135/fairy-tail.html http://www.mangareader.net/327/code-geass-nightmare-of-nunnally.html Code geassı ne zaman ne kadar dikkatle izledin bilmiyorumda gokuyu çıplak görmeyi kıyaslamaya sokmuşsun... Daha fazla cevap vermemin anlamı yok.. Bu son yazım olsun... Sadece link...
  22. P

Anime pls

Öncelikle hataların.. code geass ecchi sahneleri vardır.. dikkatli izlersen bulabilirsin.. Ecchi sırf baş karakterin cinsellik içerikli film gibi olaylara girmesi değildir.. 1-2 sahnede kallen net çıplak .. Shuffle konusunda spoiler veriyorsun dikkatini çekerim.. İzlemeyenlerin zevkini...
  23. P

Anime pls

Paylaştıklarımın yüzde 80 ni ecchi:S yarısı da ecchi harem türündeki animeler:S
  24. P

Anime pls

Bir bakalım... Aklıma gelmedi.. MyAnimeList imde malesef yok:D turkanimeden sırayla baka baka gidiyorum.. izlediklerimden güzel olanları yazacağım.. Öncelikle tek bir türe bağlı kalma.. Harem - ecchi.. Gayet güzel animeler var piyasada.. Bu yüzden araya 1-2 tane karıştırıorm ... ecchiden...
  25. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

düzenlemeleri FFA version 2.0 a geçtikten sonra o projeye başladığımızda yapacağım.. yani mayıs başı gibi..