Arama sonuçlarınız

1. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

bize 50 60 günlük online yeterli.. zaten oynamayan olursa kralların istemedigi oyuncuları atacağız.. yani bize sadecec oynayanlar yeter
  2. P

FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Ordu basma ve pvp agırlıklı olacak .. genel anket yaparak zorlugu ona göre ayarlarız.. zaten 2 günde bir savaş çııkması amacımız..
  3. P

:S şehiri bu yapıları pasteleyerek yapacagımız için.. henüz başlamadık.. 3-4 güne bitmiş halini paylaşacağım..
  4. P

üzgünüm mmorpg olmayacak.. Tam olarak towny rpg diyebiliriz..evet burda iki resim paylaşarak kaanın yapılarını göstereyim.. gayet hoş oluyor.. şu anda flatın üstüne yapılar yaratıyor.. daha sonra seçerek kasabalara taşıyacagız.. büyük olan 2. köylere koyulacak ana kale olacak (yani feth...
  5. P

balıkcılık ortaçağ avrupasında çok çok yaygın değildi... yani kullanmayadabiliriz.. tarım yapmak en önemli şey olmalı.. belki susuzluk+uykusuzluk + üşüme deneyebilirim..
  6. P

adam zaten otomatik tutmuş oluyor .. 10 sn de bir tutsun ne degisir ki.. emek verenle oto tutan arasında yine fark oluyor..
  7. P

Huzuninin oto balık tutma modu olmasa hoş şeyler ekleyebilirdim.. (balıkçılıktan bahsediyorum) Ayrıca özel craftarı ve yeni silahları eklemezsek oyun gerçekten basit kalır...Bu nedenle bu başlık üstünden yapıldıkça resim.. yazı .. vb uplamaya devam edeceğim..
  8. P

faction mobs... plugini deneyeblrsn.. zırhların rengine kadar yapabiliorsn
  9. P

zaten bu nedenle oyunu tam tamına rpg yapmadık.. Normal factionun survival-age of empires-mbwarband- travian gibi oyunlarla karısmıs hali gibi oldu.. rpg kısmı ise krala sadık olmak-çalışıp krallığına para kazandırmak- savaşlar katılmak gibi şeylerden ibaret..
  10. P

wgler uğraştıracak.. ayrıca crosbow kalkan ve eğer yapabilirsem katana balyoz gibi cesitli silahlar olacak.. ayrıca her 10 krallığa villager shop koymakta biraz bizi zorlayacak.. sadece kapının üstüne tabela koyma .. sadece tarlaları kullanabilme.. sadece madenleri kullanabilme gibi detaylı...
  11. P

bizim zaten hafta ici +100 haftasonu 150-200 oyuncu giren bir sunucumuz var.. kesinlikle açılacak.. Hatta yapıları üreten arkadaş okuldan dönerse resim atacağım..
  12. P

Faction mobs-- Belki towny ve towny mobs da olabilir.. Ama fetih ve krallık yıkmak için muhtemelen faction olacak.. Ordu yönetme şu şekilde.. Askerlerinizin hepsini yada sadece sağ tıkladıklarınızı seçebiliyorsunuz.. Sonra ordu menümüzü açacağız.. Belirli emirler olacak.. Kuşatmaya gidiyorsak...
  13. P

teşekkürler.. sorularınızı ve size karışık gelen kısımları değiştirebilirim... ama bir clash of clans yada travian oynamaktan zor olmayacak oyun..
  14. P

Sunucu İp Reklam Olmaması Adına Vermiyorum..Detaylı Anlatıma Başlayayım.. Kullandığım Resimleri Internetten Rasgele Seçiyorum.. Harita SuAnda Yapım Aşamasına.. Binaların yüzde 70 i bitti diyebiliriz.. Yarın ne kadar ciddi ve güzel olacağını göstermek adına en görkemlileri paylaşacağım...
  15. P

Hub Sunucu Spawn

Herkesin iyi olduğu bir şey vardır .. Herkes herşeyde iyi olamaz.. Mesela ben yaratıcılık konusunda iyiyim.. Ilginc şeyler çıkarmaya çalışırım.. Pluginleri ayarlayıp serveri kurarım.. world guardı ,MRL yi saydam ayarlar.. Buildleri builder yapar.. Sadece 1-2 ddirektif veriri gerisini onun...
  16. P

Hub Sunucu Spawn

cidden eleştiir kaldırabileceksen beğenmediğim şeyleri sayabilirim.. Öncelikle arkadaşın dediği gibi.. Ortası Kesinlikle Kötü Değiştirin.Renk Seçimi Yanlış ve Yapısı fazlasıyla basit..:D Parayla map yaptırıyorum.. Her zaman builderlarımı izlerim .. Bende öğrenmeye çalışıyorum.. Bir yapıyı ne...
  17. P

İftira atmaca..

harun abi aslında sevgilin
  18. P

Espriyi Anlayana

Hazır seçimlerde yaklaşıyorken.. Biraz Gülelim Eğlenelim :D Espriyi Kimler Anladı?
  19. P

[Türkçe] Otomatik VIP Ayarla | Süreli VIP Verin | Siz Yazın O Herşeyi Halletsin !

ya cidden eline sağlık .. :D güzel konu .. ihtiyacımızda vardı.. 200 online imiz var.. vipleri not etmeyi unutunca sorun oluyordu.. teşekkürler..
  20. P

Knight Online

elimde kalrsn oluuuummmm-_- (o sırada)eeezgiiee shardımı getir mutfaktan... ne?? hayır be o md .. ucu sivri mutfak bıçağı gibi olan. hayır o da degil mor parlayan mor!!! off tamam taneri ben cıplak ellede keserm ztn...
  21. P

Knight Online

tanıdığım en noob Knight çı @TanerTekin
  22. P

Anakart, RAM ve işlemci alacağım sizce iyi mi?

ben fiyat ve performans açısından amd öneriyorum .. zira crysis 3 çıktığı zaman sırf onu oynamak için arkadaşla topladığımız bilgisayara takmıştık bunu.. http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8150-soket-am3--36ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html#genel-bakis tek kelimeyle canavar gibidir.. yalnız...
  23. P

Anakart, RAM ve işlemci alacağım sizce iyi mi?

vatan dışında pek yerden alışveriş yapma.. üzülürsün.. Vatan bozuk parçayı geri alan.. tamir edemediği bilgisayarın 3500 tl lik bilgisayarımın bile 0 ını veren iyi bir şirket.. Hesaplı birşeymi arıyorsun? Tam bütçeni söylersen daha rahat yardımcı olabilirim..
  24. P

Texture pazck yapabilen

Resource Pack Workbench Isimli Program ve Photoshop cs5 ile renderlaman gerekiyor 0 dan texture pack yapmak istiyorsan.. Youtube dan videolara bakıp taklit ederek yapabilirsin.