Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GameOfFaction Macerası sizleri bekliyor
Rütbe Sistemi
Vip Çekilişleri
Haftalık Düzenli Event
Özel Kodlanmış Anti Lag
Lapis SpeedMine serbest!!!
İndirim günleri
İlgili Yetkililer
+15 Rehber Alimi
Seviyeli Jobs Plugini (Maden Kazdıkça Acemi Madenci , Tecrubeli Madenci Felan)
3 Farklı...
Ben Faruk Alpay. Server açma girişimime ilk olarak arkadaşlarla 2010 yılında başlmaıştık. Tabi o zamanlar böyle çok plugin yoktu. Ve herkes bu konularda şimdiki gibi değildi. Sonra ben dedim. Neden herkesin serveri varda benim yok? Bende hemen server yapmaya başladım. O serverim çok kötüydü...
Konuyu Açtığınız İçin Teşekkürler Serverimiz Yeni Açılmıştır Alımlar Yapılmıştır Fakat Duruma Göre Alım Olacaktır Şimdilik 19 Adet Warp Ekledik /warp boss Mevcut Malum Server Yeni Eksikleri ve Olmak Istediklerinizi /warp öneri ile Bize bildirirseniz çok yararlı olur :) Gerçekten Önerileri...
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.