1.7.2 faction server

1. KatilKorsanlar

––––•(-• (KatilKorsanlar.Batihost.Com) •-)•–––– > 1.7/1.8 FACTİON - ARSA - LAPIS - SINIRSIZ VIP <<

* Her Türlü Alım Vardır. Skype: Live:KatilKorsanlar * İP: KatilKorsanlar.Batihost.Com Sunucu Türü: Faction Kişi Sayısı: 60 Ram: 4 GB Sürüm: 1.7.x - 1.8.x Kurucu; KatilKorsanlar İsim: Batuhan Yaş: 13 Admin; xlearnhd İsim: Taha Yaş: 13 _______________________________________ Alımlar İcin...
  2. EgePolatYT

GameOfFaction - 1.7.X - 1.8.X - RütbeHammadde - Event - YENI SERVER! <<<

GameOfFaction Macerası sizleri bekliyor Rütbe Sistemi Vip Çekilişleri Haftalık Düzenli Event Özel Kodlanmış Anti Lag Lapis SpeedMine serbest!!! İndirim günleri İlgili Yetkililer +15 Rehber Alimi Seviyeli Jobs Plugini (Maden Kazdıkça Acemi Madenci , Tecrubeli Madenci Felan) 3 Farklı...
  3. Secret_wither

PixelCandy - Hicbir serverde olmayan özellikler! - Ip > play.mcpixelcandy.com

Ben Faruk Alpay. Server açma girişimime ilk olarak arkadaşlarla 2010 yılında başlmaıştık. Tabi o zamanlar böyle çok plugin yoktu. Ve herkes bu konularda şimdiki gibi değildi. Sonra ben dedim. Neden herkesin serveri varda benim yok? Bende hemen server yapmaya başladım. O serverim çok kötüydü...
  4. B

1.7-1.8 Faction Server Yeni Açıldı Kimse Gelişmeden Sen Geliş :) Ephialtes

Konuyu Açtığınız İçin Teşekkürler Serverimiz Yeni Açılmıştır Alımlar Yapılmıştır Fakat Duruma Göre Alım Olacaktır Şimdilik 19 Adet Warp Ekledik /warp boss Mevcut Malum Server Yeni Eksikleri ve Olmak Istediklerinizi /warp öneri ile Bize bildirirseniz çok yararlı olur :) Gerçekten Önerileri...
  5. MERTYORULMAZ

Play.DiamondTR.net // Abartılı Vaatlerden Uzak Sadece Faction ;) #RÜTBE PLUGİNİ EKLENDİ

Sunucu IP : Play.DiamondTR.net Sunucu IP : Mc.DiamondTR.net Sunucu IP : DiamondTR.nitrado.net İletişim Adresi...
  6. GhosTSharK

Minecraft 1.7.X Faction - PvP Server | Bir tek sen eksiksin √

BURDA EFSANE™ Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar yeni açmış olduğumuz faction serverin tanıtımını yapıcam. İP : 46.20.166:1165 (PvP server) veya BurdaEfsane.nitrado.net Kapasite 54 10 GB RAM Kesintisiz 7/24 Oyun Keyfi Kaliteli Bir Sunucu Geçmişi Düzenli Eventler Haftanın...
  7. GhosTSharK

Minecraft PvP-Faction Server 1.7.X KAPANMA RİSKİ YOK √ [[DEV KONU]]

SUNUCU IP:BurdaEfsane.nitrado.net 46.20.1.66:1165 SUNUCU SURUMU:1.7.X SUNUCU KURUCUSU:Ömer Büyükyıldız Skype DarkGreenCreeper SUNUCU RAM:10 GB İSLEMCİ: CPU:Intel(R) Core™ i5 2.50 GHz Nitrado Güvencesi ile Kapanma riski yok ! Biz Kimiz ? Sizler minecraft'ı daha güzel...
  8. J3YDeLi

Battle MC - Battlemc.batihost.com FACTİON 1.7.2

konu kapandı
  9. behzat402

|Server Kapandı| İlginiz İçin Teşekkürler :)

Serverimiz Kapanmıştır Yaza Yakın Bir Zamanda Tekrar Açılacaktır. İlginiz İçin Teşekkürler :)
  10. ahmetforumkral

Minecraft [1.7.2] Faction Server ip=dinamitfaction.nitrado.net

Evet Bugün Sizlere Serverimizi Tanıtacam Serverimiz [1.7.2] Faction Serverdir. İP: DİNAMİTFACTİON.NİTRADO.NET İP: DİNAMİTFACTİON.NİTRADO.NET Serverden Bir Kaç Görüntü: Spawn: Orman: Lapis: VipMadde: VİP FİYATLARI: Vip: 5 TL MegaVip: 10 TL UltraVip: 15 TL DinamitVip: 20 TL İP:
  11. Areilyn

<Weblag MC 1.7.2> Faction Server Weblag.Nitrado.Net

Kapatıldı.