Nirvana TR Rezillik

Aggregor

Sudan Çıkmış
Mesajlar
7
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
@GreyderNT
Sunucudaki ismim SalihReis fakat forumda alındığı için mecburen Aggregor nicki ile kayıt oldum. Bu konumda ********* denen boş insanların açmış olduğu tamamen para tuzağı olan sunucunun rezilliklerini okuyabilirsiniz.

Tamamen tarafsız yetkililer mi ?
Bir gün sunucuda oynuyorum. Freljord nickli rehber ile BlueLord isimli Vip üye kavga ediyor. BlueLord küfür edince doğal olarak Freljord ona mute atıyor. Tabi bu vipin mutesi bitiyor sen bekle ulan diyip gidiyor. 5 dakika sonra geliyor yiyorsa tekrar mute at diyor küfür ediyor rehber mute attım diyor ama o da ne ? bir bakıyoruz adam konuşuyor kendi mutesini açıyor. Nasıl yaptın diye soruyor rehber adam paneli hackledim diye dalga geçiyor. Rehberi 10 15 saniyelik banlıyor kickliyor.
Bu gün öğrendim ki o paneli hackledim dediği sıralarda KURUCU (GreyderNT) ile işbirliği yapıp kendisi konuşup greydere şunu banla mutemi kaldır v.b şeyler söylüyor kurucu ise bunları paşa paşa yerine getiriyor çünkü arkadaşı :) AMA OLSUN TARAFSIZ YETKİLİLER !!!!

Haksızlığa karşı duran yönetim mi ?

Kendi claimimde kendi evimde kendi kilidimi attığım demir kapım ben exp farmımda exp kasarken birden bire kırılıp yerine tahta kapı konuyor bize hiçbir haber verilmeden bir bakıyoruz arkamızda adam iksirini basmış setini giymiş beni ve ortağımı kesiyor üstümdeki tüm servetim düşüyor (Server açıldığından beri 5 günde yaptığım en değerli eşyalar) Bunu yetkililere söylediğimde, kurucuya söylediğimde ise 20 dakika sonra gelen cevaplar, kimse böyle bir şey yapmaz diye kullanıcıyı suçlayan laflar eşliğinde 1 saat kadar devam ediyor. Daha sonra bunları sunucudaki diğer oyunculara anlatınca birde bakıyoruz 20 dakikada cevap veren sözde KURUCU bizi 20 saniyeden daha az sürede banlıyor :)

Yani dostlar boşuna oynamayın böyle rezil bir sunucuda bütün emekleriniz, saatleriniz, kendini kurucu sanan maximum 20 yaşında ki bir adamın (adam demek ne kadar doğrudur bilinmez) arkadaşlarının tek bir emri ile claiminiz kalkar eşyalarınız çalınır, kapılarınız kırılır adminlerin arkadaşlarına kırmızı halılar serilip sizin evinize yol yapılır. Kurucu arkadaşı gelip sizi tehtit eder bu evini bana satacaksın yoksa geliyorum Greyder ile diye :))

OLSUN HAKSIZLIĞA KARŞI DURAN YÖNETİM !!!! NİRVANA TR

Sözün kısası dostlar, bırakın rezil bir sunucu komut gelecek diyor 5 gün geçiyor, saçma saçma sunucuda konuşmalar dünyadan bir haber kendini yetkili sanan çoluk çocuk. Bırakın daha aklı başında insanların açtığı sunucularda oynayın.

Skypeden veya siteden destek almaya çalışmayın adamlar bir şekilde girmiştir deyip boş boş cevaplar veriliyor başlarından savıyorlar.

İyi forumlar.
 


Ekli dosyalar

  • nirvana1.png
    nirvana1.png
    258.2 KB · Görüntüleme: 356

TanerTekinTr

Demir Madencisi
Mesajlar
299
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
79
Puanları
540
allahmı giriyor kırıyor ne güldürdün jgaksgjasgjashashgasjgah :yıkıl::yıkıl:
 

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
Mesajlar
378
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
326
Puanları
960
Sizin de serverinizi çökertmek ile hacklemek ile tehdit etseler sizde VIP demeden şahsiyeti uçurursunuz değil mi ? Yoksa VIP diye banlamaz mıydınız? Ama bakıyoruz yaklaşık 1 hafta geçti ne server çökmesi ne de hacklenme...
Evinize de her gelen geçeni eklerseniz veyahut evinizi düzeltirken içeriye birilerini sokarsanız arkadaşlarda sethome çekip sabaha kadar sizi kesebilirler. Öyle bir durumda iftiralar atıp, ortalığı karıştıracağınıza bize gelip anlatsaydınız hem itemlerinizin telafisi olacaktı hemde şahsiyetlere gereken yapılacaktı. Yetkili arkadaş banlamış anlaşılan iyi yapmış, sizden başka sonraları da benzer sebeplerden banlandı. Oynamak istemeyen "ESC" tuşuna basıp sunucumuzdan çıkabilir. Silah zoruyla kimseyi tutmuyoruz.

NT Yönetim Ekibi
 

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
Mesajlar
378
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
326
Puanları
960
Geçen sunucumuzda 11 kişilik yönetim ekibimiz vardı şu an 3 kişiyiz. Sunucu ortalama +50-60 bazen de 70 kişi çekmekte. Eğer düşünebilme yeteneğine sahipseniz; sunucu da sadece sizinle özel olarak ilgilenemeyeceğimizi de bilmeniz gerekir.
Eğer ki VIP kişinin konuşmalarını benle paylaşsaydınız bu durumlar maalesef olmayacaktı. Şahsiyet sizi trollemiş ama maalesef sizde inanmışsınız. Böyle her şeye inanırsanız vay halinize. Yaştan, karakterden, haysiyetten bahsetmişsiniz üzülerek söylüyorum ki önce aynaya baksanız durum daha iç açıcı olabilirdi... Neyse iyi günler dilerim, daha fazla yazmamıza gerek yok.
 

Üst