Kendi Yaptığım Modu Paylaşıyorum...

Yusuf4161

Sudan Çıkmış
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
90
Merhaba arkadaşlar Mcreator programı ile yaptığım bu modun adı yellowmod bu modda yellow ore var en temel şey o yani madencilik ile kazarak bulursunuz netherda yoktur eğer isterseniz netherada eklerim ve bu sarı elmasdan armor ve tool eşyaları kazma,kürek,çapa,balta ve en önemlisi kılıç buyaptığım kılıç normal kılıç değil arkadaşlar deseni farklı ve 104 vuruyor bu modda bu kılıcı yapmakokadar kolay değil sarı elmaslardan 9 tane craft ederek yellowblock yapıyoruz ve bu yellowblocklardan 9 tane koyarak yellowbigblock elde ediyoruz ve ondan sonra zaten sword'un craftı resimlerde var alta koyarım sonra bu kılıç elinizde iken sağ tıklayınca envanterinize 1 sarı elmas koyuyor ve basılı tutunca elmaslar envanterinize geliyor yani kılıcı yapana kadar bu elmasları bulursanız sonra elmas sıkıntısı çekmessiniz ve bir tane daha tool silah arkadaşlar yellowgun bu silahta elmas la çalışıyor yani silah elmas atıyor benim önerim bu silahı yellow sword yaptıktan sonra yapmanız çünkü silahsarı elmas kullandığı için ve kılıçelinizde iken sağ tıklayınca sarı elmas verdiği için daha mantıklı olur.


Crafting

Balta,Kazma,Kürek,Çapa normal Minecrafttaki gibidir. diğer farklı olanların resimlerini ekleyeceğim.

YellowBlock




YellowBigBlock
bunuda yellow blockları dizerek ve ortasına sarı elmas koyarak yapıyorsunuz (yellowblock belli olmuyor diye yazdım)




YellowBigSword (Modun en önemli eşyası)



Armor'larıda atmayacağım onlarda klasik Minecraft'taki gibi craft ediliyor.

YellowGun (YellowSwordu craft ettikten sonra bunu craft etmenizi öneririm tek atar vede ateş ederken sarı elmaslar başka taraflara doğru gitmiş gibi gözükür ama aslında sizin nişan aldığınız yere doğru atar.)




Bu da YellowBigSword ekran görüntüsü




bu modların hepsi bir .jar dosyasında toplanmıştır ve sizin yapmanız gereken tek şey bu rar dosyasını indirip içinden çıkan Yellow.jar dosyasını mods klasörüne atmaktır Önemlii: Minecraft'ın 1.7.10 sürümü ile uyumludur.

Link:http://www.mediafire.com/file/1pqy3q9ijkmbmxu/YellowMod.rar
Virüstotal:https://www.virustotal.com/tr/file/...410b1e36a8f2341cd8ceb2dd64ba0ea0060/analysis/

Düzenleme: sword elinizde iken sağ tıklayınca havadan 2 tane elmas düşüyor ve bu elmaslardan 1 tanesini alabiliyorsunuz herseferinde 2 düşüyor ama 1 tane alabiliyorsunuz eğer bunu düzelt derseniz düzeltip linki yenilerim o zaman sağ tıklayınca direk envanterinize gelir elmas teker teker.

Düzenleme:Yeni bir sürüm yaptım bu sürümde yellow biyom var yani bazı yerlerde etraf sarı topraklarla ve onun altında yellow ore larla dolu yani o bölgeyi bulursanız sarı toprağın altında bolca sarı elmas vardır.
Ve birde o bölgede o elmasları koruyan mob vardır,onu öldürünce sarı elmas ve yellowgun düşer.
Kendi ses kayıtlarm ile mob'a ses verdim çok komik oldu bence deneyin.
YellowBiome,YellowMob:http://www.mediafire.com/file/rwj9jp8yyhszab4/YellowBiome.rar

VirüsTotal:https://www.virustotal.com/tr/file/...9839509b303870c38c90c4b7/analysis/1486313754/

Moda Eklenenler: YellowMob ,YellowBiome,YellowGrass,YellowStone,YellowCobbleStone.
Not Güncelleme Linki Yenilendi Tekrar indirin (hatalar düzeltildi)
 


Son düzenleme:

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
Mesajlar
804
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
482
Puanları
0
modu mediafire ye yükleyip virustotal linkini koyarsan hem daha güvenilir olur hemde daha çok indirmeye ulaşır. iyi forumlar
 

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,419
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,542
Puanları
3,070
Tebrik ederim. Gerçekten buralarda böyle işlerle uğraşan insan bulmak gittikçe zorlaşıyor :D Sadece uğraşmış olman bile benim için başarılı bir şeydir :)
 

karahanio

Peki Hocam
Mesajlar
61
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
156
Puanları
0
MCreator ile yapmasaydınız başlığınızdaki "Kendi Yaptığım" kısmını onaylayabilirdim. Belirtseymişsiniz keşke ekstra programlar ile yaptığınızı. Onun dışında Texture'lar pek güzel olmamış geliştirebilirsin.
 

Yusuf4161

Sudan Çıkmış
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4
Puanları
90
MCreator ile yapmasaydınız başlığınızdaki "Kendi Yaptığım" kısmını onaylayabilirdim. Belirtseymişsiniz keşke ekstra programlar ile yaptığınızı. Onun dışında Texture'lar pek güzel olmamış geliştirebilirsin.
Belirtmeyi unutmuşum fakat Mcreator ile yapmış olsamda sonuçta emek var.Yazıma ekledim Mcreator ile yaptığımı.
 

Üst