Mass Effect: Andromeda Hakkında Bilgi

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali


Mass Effect: Andromeda hakkında kısa bilgi
Mass Effect: Andromeda, BioWare tarafından geliştirilen ve PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için Electronic Arts tarafından yayınlanan ve piyasaya sürülmesi yaklaşmakta olan aksiyon rol yapma oyundur. Oyun 21 Mart 2017'de Kuzey Amerika'da ve 23 Mart 2017'de Avrupa'da yayınlanacak. Mass Effect serisinde genel olarak dördüncü giriş olacak ve Mass Effect 3' ten beri ilk olacak. Oyun Samanyolu'nda başlıyor. Galaksi, insanlığın Andromeda Galaxy'de Andromeda Girişimi adı verilen bir strateji çerçevesinde yeni ev dünyası yaratmayı planladığı 22. yüzyılda. Oyuncu, Initiative'e katılan ve 600 yıllık bir yolculuktan sonra Andromeda'da uyanık ve deneyim sahibi olan karakterlerden, yani Scott veya Sara Ryder rollerinden birini üstlenecek.
Mass Effect: Andromeda serisindeki önceki sürümlerden daha farklı bir tonda olacak. Oyun daha çok açık dünya unsurlarına sahip ve araştırmayı baz alacak. Serinin geleneksel oyun öğelerinin çoğu kalacak, oysa daha az kapak tabanlı ve daha hareketli olan savaş gibi bazıları değiştirildi.


Oynanış
Kütle Etkisi: Andromeda, oyuncu ya Scott ya da Sara Ryder' ın denetimini üçüncü kişinin bakış açısıyla ele alan, bir aksiyon rol yapma oyunu. Hem Ryders'ın görünüşleri hem de ilk isimler oyuncu tarafından belirlenebilir. Babalarının görünüşü, Alec, Ryder ikizlerinin nasıl göründüğüne göre otomatik olarak ayarlanır. Oyunu bitirdikten sonra, oyuncunun belirli bonuslarla oyuna başlaması ve ilgileniyorsa diğer Ryder' ı kullanması için geçiş yapmasına izin veren Yeni Oyun + kilidi açılır. Oyuncular ayrıca mevcut karakterleriyle oynamaya ve bitmemiş görevlerini tamamlamayı seçebilirler.
Oyuncuların her biri kendi benzersiz beceri setine sahip altı farklı karakter sınıfından birini seçerek her oyuna başladıkları Mass Effect serisindeki önceki taksitlerden farklı olarak, oyuncular bunun yerine istediği ve ileride bir uzmanlık alanı oluşturmak isteyen her türlü beceriyi atamak için özgürce eğlime sahiptirler. Oyunun gidişatı. Örneğin, oyuncu biyolojik becerilere yatırım yapmayı seçerse, Ryder Adept profilinin kilidini açacaktır ve bu da oyun stili ile ilgili ikramiyelerle sonuçlanacaktır. Beceriler için harcama deneyim puanı görevleri tamamlayarak kazanılır ve kazanılan puanların sayısı konusunda herhangi bir sınır yoktur. Her beceri için atanan puanların sürekli olarak yeniden dağılımı yapılabilir, böylece oyuncular oyunlarını yeniden başlatmaya gerek kalmadan ve becerilerini sıfırdan yeniden kurmadan, birden fazla oyun yaklaşımıyla deney yapabilir


Sistem gereksinimleri tahminimizce böle' dir:
İşlemci sistemi Core i3-560 3.3GHz or Phenom II X4 805 gerekecek. Bellek en az 4 GB isteyecek. Ekran kartı ise GeForce GTX 650 Ti veya Radeon HD 6850 (1 GB ) isteyebilir. Bilgisayarınızda en az 35 GB boş alan gerekecek.
 


Son düzenleme:

berkser1232221

Zombi Katili
Mesajlar
219
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
76
Puanları
390
Konunuz çok güzel olmuş @BalonTR
Ellerinize sağlık ben tanıtmaya kalkışsaydım galiba oyunu oynayın diye konu açabilirdim.
23 Mart'ta büyük İhtimal ülkemizede ulaşabilir.Oynayamam ama ben :).
İyi Forumlar!
 

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali
Çok teşekkür ederim @berkser1232221,
Sende yorum yazdığın için ve güzel iltifatların için çok teşekkür ederim.
 

Üst