[DOKTOR AVA] Maçta Top Alamamak

admiraldus

YASAKLANDI
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
923
Puanları
0












Konumu sevgili emektar içi kapanık veya hak ettiğini alamayanlara adıyorum.

Hepimizin başına geliyor değil mi? Maçta top alamıyoruz, diğerleri gol atarken biz sadece sevinmekle yetiniyoruz. Onlar kusursuzca topa vurup "HARİKASINNN!!!" diye tezahürat alırken siz sadece keşke demekle yetiniyorsunuz. Bugün Doktor Ava'nın - o yakışıklı ben oluyorum- 'Maçta Top Alamamak' bölümünde maçta top nasıl alırız bunlar hakkında sizi ameliyat edeceğim. Hazırsanız strike yemeden başlıyorum.

Birinci HAMLE! :

Maçta hep gol atan veya lider olan biri veya iki kişi vardır ve birbirleriyle paslaşırlar yalnızca bu arkadaşlar. Biri diğerine atacak iken pası atacağı arkadaşının önüne geçip topu alın. Ama dikkat edin arkanızdan okumasınlar beddua sonra.

fd647e3e3378a78ec0ae60c3f239f51c.jpg


İkinci HAMLE! :

Maçta en zor durumlarda onu manipüle edin. Öyle şeyler yaratın ki adam o durumda tek şansı size pas vermek olduğunu düşünsün. O anda demotive et ama gaz verecek demotivelerden değil yani Yapamazsın, sen beceriksizsin, hayatta hiçbir şeyi başaramadın! tür demotive etme şekilleri aslında bilinçaltına çaktırmadan motive sinyalleri bindirir. Öyle şeyler yapın ki tek çare "Sensin be!" diye düşünsün arkadaşımız. Eğer anlamadım diye düşünüyorsanız sevgili senin tube'n adlı siteden bunla ilgili araştırma yapabilirsiniz.

1bf7c0e9273802f9f228545b98f3a9fd.jpg

Üçüncü ve Son HAMLE! :

Bulunduğunuz alanda en iyi olun ve önceden tanışmış olun. Önceki sınıflarda o kişiler ile tanışmış olun, biribirlerinden biri olmadığında takılacakları diğer kişi siz olun. Ek olarak bulunduğunuz alanda en iyi siz olun ve biraz ağır ağabey takılın. Faydası vardır. :)

hd-kevin-de-bruyne_1d3xwhxrcrg2d1phikzqma3c4w.jpg


Evet konum bu kadardı. Sonra ki ilaçlarımda görüşmek üzere hoşça ve AVA'ca kalın!
 


KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
Mesajlar
3,239
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
4,843
Puanları
6,840
Yada futbol oynamayı öğrenin.
Antrenman yapın. Koşmayı öğrenin.
 

Üst