CS GO Fatal Error Failed To Connect With Local Steam Client Process

admiraldus

YASAKLANDI
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
923
Puanları
0









CS GO Fatal Error Failed To Connect With Local Steam Client Process


Mermilerin havada uçuştuğu, hiç kimsenin garantisi olmayan CS:GO oyunumuz için bu gün önemli bir hatayı çözmeyi göstereceğim. Çoğu kişi "CS GO Fatal Error" hatası nasıl çözülür gibi sorular soruyor. İşte bugün "CS GO Fatal Error" hatasını çözmeyi göstereceğim. Vurduğunuz headshot olsun!

Bu sorunu kolayca çözebilirsiniz, yalnızca oyunun bütünlüğünü doğrula demeniz yeterli olacaktır. Bunu yapmak için ilk öncelikle Steam'da oyunlar bölümüne girmelisiniz ardından CS:GO'ya sağ tıklayıp özellikler kısmından yerel dosyalar bölümüne gelmelisiniz ve son olarak ise oyun ön belleğinin bütünlüğü doğrula deyin. Bu işlem bir kaç dakikaya bulabilmektedir. Bu şekilde hatanızı çözmüş olacaksınızdır ve sorunsuzca oyuna girebileceksinizdir.

Ancak halen hatanız çözülmez ise güncellemelerinizi yapmadığınız için bu durum yaşanıyor olabilir. Güncelleştirmeleri kontrol edin ve güncelleme getirilmişse hemen güncelleyin. Güncellemeleri aksatmamaya özen gösterin. Daha sonra DirectX sürümlerinizi güncelleyin. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artık sorununuzun çözülmesi gerekiyor.

Yine de sorununuz çözülmez ise C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive dizinine geliyoruz ve sağ üst kısımdan arama kısmına ".json" yazıyoruz. Arama tamamlandıktan sonra karşınıza çıkacak iki ".json" dosyasını siliyoruz. Son olarak ise ilk aşamadaki gibi CS:GO'ya sağ tıklayıp özellikler kısmından yerel dosyalar bölümüne geliyoruz ve oyun ön belleğinin bütünlüğünü doğrula diyoruz.

Eğer takıldığınız bir nokta olursa yorumlardan ulaşmayı unutmayın. Şimdilik benden bu kadar, konumu burada noktalıyorum sağlıcakla kalın. Vurduğunuz headshot olsun!​
 



Üst