Minecraft Kaynak Paketleri(Texture Pack,Resource Pack) Neden kullanılır?

AeroCS

Sudan Çıkmış
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
40
Ruh hali


Minecraft kaynak paketleri çoğunlukla minecraft'ın kendi grafiklerinden sıkılan kişiler veya değişiklik seven oyuncular tarafından kullanılmaktadır. Minecraft'ta bir çok dala uygun kaynak paketleri vardır. Bu kaynak paketlerine bir kaç örnek vermek gerekirse ;
  • PVP için kullanılan kaynak paketleri
  • Yapı için kullanılan kaynak paketleri
  • Default sade sevenler için kullanılan kaynak paketleri
PvP için kullanılan kaynak paketleri;

PVP Kaynak paketleri genellikle survival games,ffa(pvp)ve benzer sunucular da oyun oynarken kullanılmaktadır. Kılıç boylarını küçülterek,oyuncunun zevkine göre, rahat ettiği ve beğendiği şekilde daha canlı pvp atabilmesi açısından oyuncular bu tür kaynak paketlerine yönelmektedir.

------------------------------------------------------------------------------


Yapı için kullanılan kaynak paketleri;

Yapı kaynak paketlerini genellikle minecraft'ta mimarlık (builderlik) yapan kişiler kullanmaktadır. Bu paketleri kullanmalarının sebebi,blokların ve eşyaların daha şık durması, yapı yapan oyuncuya,yaptığı yapının daha güzel görünmesi ve ilham vermesi açısından çok önemli rol oynamaktadır.

------------------------------------------------------------------------------

Default sade sevenler için kullanılan kaynak paketleri;

Çok abartılmamış ve sadelik seven oyuncular tarafından çok sık kullanılan kaynak paketi türüdür.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peki kaynak paketlerini zevk için veya sıkıldığımız için mi kullanıyoruz?

Kaynak paketlerini sadece zevk için mi kullanıyoruz? tabii ki de hayır. Çoğu kişi default ve pvp kaynak paketlerini kullanmaktadır. Çoğunlukla minecraft'ta fps açısından kaynak paketleri eski ve kötü bilgisayarlar tarafından kullanılır.Kastırmayan grafikler ve şekiller içerdiğinden dolayı fps arttırmaktadır. Genellikle kaynak paketi yapan kişiler "FPS Arttıran Default Texture Pack (kaynak paketi),FPS Arttıran pvp texture pack(kaynak paketi)" adlarını koymaktadırlar. Bu sayede fps arttıran kaynak paketlerini oyuncular daha rahat bulabilmektedirler.



Yazılar alıntı değildir, zaman ayırıp yazdım. Emek karşılığı olarak konuyu beğenmeyi ve görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın.

İyi Forumlar!

 


Resurft

Taş Madencisi
Mesajlar
89
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
26
Puanları
0
Yeniler için yararlı bir konu olmuş. Başarıların devamını dilerim.
 

Üst