Dev Doku Değişikliği Minecraft 1.13 is Coming!

UcanPatates26

Zombi Katili
Mesajlar
228
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
137
Puanları
360
Selam Forum Gamer ın Minecraft güncellemesini beklemekten 1.0 oynayan takipçileri!
Bugün Jens Berhensten (Minecraft ın Kurucusu) nun Twitter hesabından yep yeni haberler getirdik!

Açıkcası Minecraft 1.13 geliyor.Onun ardından dokular değişiyor!

minecraft1.jpg

Gördüğünüz gibi Orman Ağacı kapısı daha pixelleşmiş.Ayrıca artık üstündeki delik bomboş değil orda parmaklıklar var! Kazanıda gözden kaçırmış olabilirsiniz.Açıkcası benim çok hoşuma gitti kazan.Daha gerçekci olmuş.Eskisi neydi öyle ıyy..Yani Doku çığırı açılmış.Neden böyle bir şey yapmışlarki? Aslında Minecraft'ta normal doku paketi çok tepki aldı.Bloklar çok değişmiş.Bana Orman Ağacı Odunu çok pixelleşmiş gibi geldi.
DFFSJ_sWsAAgtFQ.jpg

Kardeş o değilde görende sanki texture pack yüklemiş onunla bu fotoğrafları çekmiş zannedecek.O nasıl bir farklılık? Arkadaki yeşillik alanlarda gözden kaçmış değil açıkcası.Böyle değişik pvp texture packleri olurya.Biraz onlara benzettim demesem dayanamayacam.Konuyu yazarken eski minecraft gözümde canlandı :D
(GÖRENDE ÇOK ESKİ ZANNEDECEK)
Şimdi bu dokuları değiştirecekler.
Peki neden böyle bir şey yapma gereksinimi duydular? Adamsanki minecraft taki textureleri değiştirmiyo "TAKTİK MAKTİK YOK BAM BAM BAM".Oyunun kalitesini daha gerçekcimi yapmak istediler acaba? Oyuncular buna zor alışır.Düşünsenize madendesiniz bir Meşale yerleştirdiniz.Obsidyeni gördünüz.Oyunun texturesinin hatalı olduğunu düşündünüz ve oyunu sildiniz ._.
Gelelim en saf haline...

Hacı naptın be ya.Gördüğünüz bir elmas blok bu arada kafalar karışmasın.Çok değişik durmuyor mu? Arkadaki odunlarda çok değişik duruyor.Yoksa bana mı öyle geldi?

Jens Naptın abi ya...Şimdi bu crafting tabble.Görüyormusunuz? 1.13 Survival Games sunucularında ok nasıl yapılır demiyecez bir takım iyi ama.Old crafting tabble gözümde canlandı.Neyse duygusala bağlamak pek istemiyorum.
images (1).jpg

Şimdi odunlara dikkatlice bir bakın.Sonra gözleriniz çalışma masasına gitsin.Ardından Zümrüt bloğa.Bi dakika.Zümrüt blok a Bakın! Yok artık.Nasıl bir devrim geçirmiş.Resmen kutuya benziyor.Bu aralar minecraft görünümlere az takdı denilemez.Bir grafik güncellemesi yaptılar Windows 10 a sanırsam.

Çalışma masalarına bir de böyle bakın.Çok değişmişler.

Birazda Elmas blok a farklı açılardan bakalım.Göz alıcı duruyorlar.Ayrıca ortasında bir elmas var gibi.Umarım fazla eleştiriler almaz ve böyle kalır.Açıkcası ben beğendim.
 


Nooxy

NACSSHOST.COM
Mesajlar
329
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
158
Puanları
500
Ruh hali
O Elmas Blok ve Zümrüt Blok NE !!!!
Eğer Böyle Bir Texture Değişikliği Olucaksa Lütfen Resource Pack Olarak Eklensin.
 

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
Mesajlar
661
En iyi cevaplar
18
Beğeniler
1,704
Puanları
1,310
Eğer değişirse minecraftın orjinalını resource pack diye indirir kullanırım bune ya
 

Jakinda

Blind Bandit
Mesajlar
563
En iyi cevaplar
7
Beğeniler
587
Puanları
1,460
Ruh hali
Yalnız bir bu konuyu ben de açmıştım -_- (Ama senin konu düzeni daha iyi xd)
Bir de yeni crafting table görüntüsü falan gelmiyor pc ye. Çünkü görüntüler pe ye benziyor. O resmi bulduğun sitenin link atar mısın.
 

TheCosmicWolf

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Çok kötü bi doku değişikliği


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst