CS GO Chat Kapatma

Bernard

Бернард
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
1,286
En iyi cevaplar
61
Beğeniler
2,129
Puanları
5,790




CS GO Chat Kapatma

Hepinize tekrardan selamlar sevgili forumdaşlar. Bu başlığımızda CS GO oyununda oyun içi sohbet penceresini nasıl kapatacağımızdan bahsedeceğiz.

CS GO oyununun videolarını çeken kişilerin bir sorunudur sohbet penceresi. Bu pencerede sürekli mesaj gönderme, küfür etme gibi birçok olay yaşanmakta. Video çeken kişilerin videolarına gözükmemesi için bir yoldur aslında. Sohbette gözükenler videoyu izleyenlerin aklını karıştırabilir, sinirlendirebilir. Bunların önüne geçmek sadece 1 konsol koduna bağlı. Sohbet penceresinin boyutunu büyütüp küçültmek oyun ayarlarından yapılabilecek bir şey. Ama kapatmak oyun ayarlarında bulunmuyor. Bu komutlar sohbet penceresini tamamen kapatıyor. Tekrar açmak için altta bulunan konsol komutunu kullanmanız gerekiyor. Kapatmak için konsol kullanmayı bilmeniz gerekmekte.

Unutmadan söyleyeyim bazı oyuncuların bilgisayarlarında arkadaşları oynarken şaka yapmak amacıyla oyunun sohbetini kapatabiliyor. Bu yöntem ile arkadaşlarınızla dalga geçebilirsiniz. Bir yandan da bu sorunun bir çözümü oluyor bu başlık.

Sohbet penceresini kapatmak için bu komutu kullanabilirsiniz.

hud_saytext "0"

Sohbet penceresini tekrar aktif etmek için bu komutu kullanabilirsiniz.

hud_saytext "1"

Konsolu açmak için.

forum.gamer.com.tr/konu/cs-go-konsol-acma.372206

BONUS

Rekabetçi modunda oyun oynarken her ölümünüzde konsoldan kimlere ne kadar hasar vermişim/almışım diye bakmak yerine bu komutları sırayla yazarsanız eğer öldüğünüz zaman ekranda ne kadar hasar verdiğiniz ekranda belirecektir. Bu komut ile daha az süre kaybederek diğer arkadaşlarınıza daha hızlı bilgi veya sizi öldüren kişinin nereye doğru gittiğini hemen görüp söylemek için zaman kazandırabilir.

con_filter_enable "2"
con_filter_text "Damage Given"
con_filter_text_out "Player:"
developer "1"

Konumuz burada bitiyor. Umarım işinize yaramıştır.
 


UnknownHero

Ya Çaresizsiniz, Ya da Çare Sizsiniz
Mesajlar
68
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
29
Puanları
200
Güzel çalışma hocam. Ellerinize sağlık.
 

Üst