Assassin's Creed 3

FantasticGamer

Marangoz
Mesajlar
60
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
25
Puanları
80
Assassin's Creed III

Assassin's Creed III, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve Microsoft Windows için Ubisoft tarafından yayınlanan 2012 yılında yayınlanan aksiyon-macera video oyunudur. Assassin's Creed ana oyun serisinin beşinci oyunudur. 2011'deki Assassin's Creed: Revelations ile doğrudan bağlantılıdır.

Oyunun hikayesi 21. yüzyılda ortaya çıkıyor ve Animus olarak bilinen bir makinenin yardımıyla, 2012 kıyametini önlemenin bir yolunu bulmak için atalarının anılarını yeniden canlandıran seri başrol oyuncusu Desmond Miles'u içeriyor. Hikaye, 1754'ten 1783'e kadar Amerikan Devrimi öncesinde, sırasında ve sonrasında 18. yüzyılda ortaya çıkar ve Desmond'un yarım İngiliz, yarım Mohawk atası olan Ratonhnhaké: ton, ayrıca Connor olarak bilinir; Tapınakçıların sömürgelerde kontrolü ele geçirme girişimleriyle savaşır.

Assassin's Creed III, açık bir dünyada yer alır ve hedefleri ortadan kaldırmak ve çevreyi keşfetmek için Desmond ve Connor'ın savaş ve gizli yeteneklerini kullanmaya odaklanan üçüncü kişi perspektifinden sunulmaktadır. Connor, 18. yüzyıl Boston'u, New York'u ve Amerikan sınırını özgürce keşfedebiliyor ve yan görevleri birincil hikayeden uzakta tamamlayabiliyor. Oyun ayrıca, oyuncuların suikaste uğramaları ve kovanlardan kaçınma gibi yalnız ve takım temelli hedefleri tamamlamaları için çevrimiçi rekabet etmelerine imkan tanıyan çok oyunculu bir bileşene sahiptir. Ubisoft oyun için Anvil Next adlı yeni bir oyun motoru geliştirmiştir.

Oyun, çeşitli karakter dökümanları, görseller ve büyük iddialı ölçeklendirilmiş dünyasıyla eleştirmenlerden övgüler aldı. Dünya çapında 12 milyondan fazla satarak büyük bir ticari başarı elde etti.

Oyundan bazı görseller.





Assassin's Creed III, oyuncunun çeşitli görevleri tamamlamak için gizli; parkour ve muharebe kombinasyonunu kullandığı açık bir dünyada belirlenmiş üçüncü şahıs aksiyon-macera video oyunudur. Oyuncu, oyun boyunca üç karakterlik role sahiptir. Ana karakter, 21 Aralık 2012'de dünyayı yaklaşan bir güneş patlamasından koruyacağını ima eden gizemli bir Precursor Vault'un sırlarını ortaya çıkarmak için çalışan 21. yüzyılın başında bir Assassin olan Desmond Miles'dır. Sırları açığa çıkarmak için Desmond, hem Amerikan Devrim Savaşı'nın yapıldığı sırada oyuncu tarafından kontrol edilen atalarının ikisinin anılarını yaşamak için Animus'u kullanıyor. Anılarını yaşadığı birinci karakter, Vault'un yerini arayan İngiliz Tapınakçı olan Haytham Kenway'dir. Oyunun ikinci ve ana karakteri ise; Kenway ve yerli Amerikalı bir kadın arasındaki kısa bir irtibat sonucunda Ratonhnhaké: ton olduğunu anlıyoruz. Ratonhnhaké: ton, Koloni toplumla daha iyi uyum içinde yaşamak için Connor ismini alır. Connor olarak oynarken, oyuncu sınır olarak, Boston şehirleri ve New York City gibi büyük bir vahşi doğaya erişebilir. Doğu Denizi ve Karayip Denizi'nin bölümleri, Connor Kenway'in kendisi tarafından hazırlanan Suikastçi Donanması'nın amiral gemisi olan ilk arkadaşının, deniz yollarında kendisine danışmanlık yapması ve öğretmesi ile keşfedilebilir.

Serbest koşu, ağaçlar, dağlar, uçurumlar ve bunlar gibi tırmanma ve koşma şehirlerde ve vahşi doğada daha akışkan bir parkour sağlamak için basitleştirilmiştir. Yakın dövüş modifiye edilmiştir ve Connor'un silahları ikili kullanımına ve çoklu rakipleri yere indirmesine izin verecek şekilde oluşturulmuştur.

 


Ekli dosyalar

  • Assassin's Creed III.jpg
    Assassin's Creed III.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 853
  • Assassin's Creed III-1.jpg
    Assassin's Creed III-1.jpg
    82.6 KB · Görüntüleme: 634
  • Assassin's Creed III-2.jpg
    Assassin's Creed III-2.jpg
    91.6 KB · Görüntüleme: 573
  • Assassin's Creed III-3.jpg
    Assassin's Creed III-3.jpg
    86.3 KB · Görüntüleme: 741
  • Assassin's Creed III-4.jpg
    Assassin's Creed III-4.jpg
    64.2 KB · Görüntüleme: 629

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
Mesajlar
397
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
232
Puanları
500
Konu için teşekkür ederim.
 

Üst