Metin2 Sürgün Efsunları 2018

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
Mesajlar
927
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
925
Puanları
2,625

Grotte_der_Verbannung-Panorama.jpg

Metin2 Sürgün Efsunları
Merhabalar! Bir neslin eğitim hayatına çomak sokan, eski liselilerin yedek sevgilisi olan Metin2'nin Sürgün Mağarası haritasından bahsetmek istiyorum.


180px-Beran-Setaou.png

Sürgün Mağarası neresi?
Oyunun final haritası olarak tasarlanmıştır. Hikayeye göre, büyük savaştan sonra kötü ruhlu Beran-Setaou isimli Mavi Ejderha, bu mağaraya hapsolmuştu. Oyuna yaklaşık olarak Şubat 2010 civarında eklenen haritadır. İçerisi Setaou komutanları, Setaou askerleri ve Yeraltı buz canavarları ile doludur, verdikleri hasar son derece yüksektir. Konunun asıl amacı ise bu hasarı nasıl en aza indirgeyeceğimizdir.

Zehir_Kılıcı.png
Havalı_Çelik_Yay.png

Bu bölgeden ne tür eşyalar kazanırım?
Nasıl hasarı en aza indirgeyebileceğimizden bahsetmeden önce buraya neden geliyoruz bundan bahsetmek istiyorum.

Sürgün Mağarasında, harita yapımıyla beraber eklenen Mavi Çelik kombinleri için gerekli eşyalar temin edilebiliyor (Ejderha Pulu, Ejderha Pençesi, Büyülü Tohum, Su Kristali gibi). Ayrıca 75. seviye ortalama/beceri hasarına sahip silahlar da düşürebiliyorsunuz (Şeytan Kanadı Çakram, Havalı Çelik Yay, Aslan Kılıcı, Zehir Kılıcı gibi). Ayrıca 85-95 seviye aralığında en rahat Tecrübe Puanı kazanabileceğiniz bölgedir.

Efsun_Nesnesi.png

Pekala, bu kadar ön bilgi yeter sanırsam; efsun muhabbetine geçelim!
Bu bölgede savunma çok önemli bir rol oynar. Bu yüzden yanınızda Şaman bulundurmak önemlidir. Eğer bir Büyülü Silah, Güçlü Beden, Ejderha Gücü gibi savunmanızı artırabilecek bir beceri sınıfında değilseniz yanınızda Şaman bulundurmak işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.

Bu bölgedeki Setaou komutanları ve askerleri Şeytan sınıfında yer aldığı için Şeytana Karşı Güçlü efsunu gelebilecek her eşyanıza bu efsunu sağlamak hasar açısından önemli bir rol oynayacaktır.

Setaou'lara karşı koruma içinse Oka karşı dayanıklılık, Yakın Dövüş Saldırılarını Bloklama Şansı ve Büyüye karşı dayanıklılık efsunlarını tercih etmeniz önemlidir.

Setaou patronları ise Ölümsüz Şeytan tipi yaratıklar olduğundan dolayı patronlara karşı ise Ölümsüzlere Karşı Güçlü ve Şeytanlara Karşı Güçlü büyülemeleri işinize yarayacaktır.

Sürgün Mağarasına girmek için her giriş için bir Kan Taşı'na ihtiyacınız olduğunu unutmayın, iyi forumlar!
 


TahaAtan01

Kömür Madencisi
Mesajlar
119
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
19
Puanları
60
Sürgün'ü Bilmeyen Metin2 Oynamasın :)
 

Üst