Viplere Dengesiz Ayrıcalık Verme Sorunsalı -CasperCraft-

Veba_

Zombi Katili
Mesajlar
206
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
101
Puanları
290
Merhabalar herkese. Bu gün size bir serverda karşılaştığım problem hakkında düşüncelerimi sunacağım. Bu bir eleştridir ve öznel kendi fikirlerimdir;
Servera ilk girdiğimde mapte alıntıları farketmem çok uzun sürmedi. Biraz daha oynayınca rezilliği kendi gözlerimle gördüm. Classic Survilar serverinde öncellikle hile koruması olmadığını fark ettim. Bunun dışında viplere verilen özellikler cidden op olduğunu anladım.
Ormanda dolaşırken bir adam etrafımda döne döne beni kesti. Önce hile olduğunu zannettim ve adminlere hem oyundan hemde skypeden ulaşmaya çalıştım. Ama tahmin ettiğiniz gibi takılmadım. Bir admin görmezden geldi diğeri ise o arada bir oyuncuyu bir şey satın almak için ikna ediyordu ve takmadı. Sonra öğrendim ki viplerde fly yetkisi varmış. Bu inanılmaz bir şey bence classic suvival serverinda servere(!) bağış yapmış kişiler biz ormanda dolaşırken hileyle uçarak gelip bizi kesebiliyor. Sonra canları azaldığında uçarak geri kaçıyorlar. Ayrıyetten vip oldukları için herhangi bir yaptırıma tabi tutulmuyorlar. Hayatımda gördüğüm en garip survival saçmalığı bu olsa gerek.
Umarım eleştriye açıksınızdır ve bunları dikkate alırsınız. Çünkü viplere bu kadar tapan sunucuların sonunu burda en küçük server açmış kişiler bile rahatça tahmin edebilir. İyi oyunlar !
 


Majoras

Arcenia Network
Grafiker
Mesajlar
749
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,151
Puanları
2,320
Mimar olduğum için sadece harita konusunda bir şeyler söylemek istiyorum.Sunucuların haritaları farklı bir sunucunun haritası aynı ise o sunucuyu harita çalma ile suçlayabilirsiniz fakat adam haritayı yapıp kullanılması için paylaşıyorsa ve sunucu sahipleri alıp kullanıyorsa alıntı demek saçma adam zaten kullanılsın diye vermiş.Türk sunucularının çoğu mimarisi rezalet kendileri yapamıyorsa ya mimarlar ile çalışsınlar yada harita indirsinler.
 

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
Mesajlar
888
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
402
Puanları
830
Ruh hali
benim sunucumdada birisi viplerin özellikleri çok düşük diyordu hatta fotoğrafını bulayım

 

Gutenberg

Demir Madencisi
Mesajlar
329
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
491
Puanları
600
Ruh hali
Gençlerimizi böyle zehirlemeleri çok kötü,bizim gençliğimizde bunlara kanmamalı Hz. Peygamber ne güzel söylemiş ''Müslüman kurnaz olmalıdır''

valla viplere serverin panelini vercem artık o derece

Türkiye'de gelinen durumun en büyük özeti bu fotoğraftır.

Okurken ağlamak istedim resmen, durumun bu kadar ciddi olduğunu hiç düşünmezdim...
 

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
Mesajlar
1,671
En iyi cevaplar
19
Beğeniler
1,746
Puanları
5,090
Ruh hali
benim sunucumdada birisi viplerin özellikleri çok düşük diyordu hatta fotoğrafını bulayım

Bu resmi görmek kadar acı veren bir şey yok hayatta. Minecraft ile pek ilgilenmiyorum. Ama bu fotoğrafı görünce iyi ki bırakmışım diyorum.
 

Üst