Area 51 Efsaneleri | Nasa'nın açıklaması

FatihDGTR

Zombi Katili
Mesajlar
177
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
10
==================================================

Herkese merhabalar sayın forumdaşlar.
Bugün sizlerle area 51 alanını birlikte inceleyeceğiz.
İyi günler dilerim.

Evet arkadaşlar , herkesin bildiği üzerine area 51 çok
gizemli bir bölgedir.İnsanların bu bölgede uzaylıların yaşadığını ,
barındığını öngörmekte.Vatandaşlar , merak sebebi area 51 yani
51.bölgeyi ziyaret etmeye giderler.Fakat bu alana girmekte izin yoktur.
Bembeyaz arabalar , keskin nişancılar sayesinde bunlar önlenmekte.
Nasa'nın açıklamasına göre burada bir özel uçakların yapıldığı bildirilmektedir.
Ancak insanların kafasında önyargı oluşmuş , inanmamışlardı...

Arkadaşlar sizlerin bu konuda düşüncelerinize ihtayacımız vardır.
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
İyi günler dilerim.

===================================================
 


ysvs06

Marangoz
Mesajlar
50
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
29
Puanları
0
Oraya ufa düştüğü biliniyor. Büyük ihtimal o yüzden.
ᵐᵒᵏ ᵃᵗᵏᵒⁿ ᵖᵘᵗᵘʸ ᵏᵃⁿʸᵃᵏ
 

ByZiya

Hıh ! Binana.
Mesajlar
268
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
160
Puanları
0
Oraya ufa düştüğü biliniyor. Büyük ihtimal o yüzden.
ᵐᵒᵏ ᵃᵗᵏᵒⁿ ᵖᵘᵗᵘʸ ᵏᵃⁿʸᵃᵏ
Spoiler'in içerisinde ki "ᵐᵒᵏ ᵃᵗᵏᵒⁿ ᵖᵘᵗᵘʸ ᵏᵃⁿʸᵃᵏ" ne demek oluyor acaba? Tersten yazsak da anlamsız bir şey.
 

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
58
Beğeniler
1,596
Puanları
2,460
Ruh hali
NASA'nın gizlemeye çalıştığı birçok olay var. Bkz: Youtube'da Canlı Yayın yaparken birden belirsiz bir cisim görülmesi ve direk kapanması.

Ayrıca özel uçak yapılsaydı bu uçağın mimarisini göstermek istemezlerdi. Bunun dışında etrafta her yerde Termal Kamera,Ses Algılama Cihazları vb. aletler bulunuyor. Eğer Uçak Projesi olsaydı Başbakan özel izin isteyerek değil haber vererek girebilirdi.

Farklı olaylar dönüyor bence ama bu ufomu bilmiyorum.
 

BonezCrusherTR

Taş Madencisi
Mesajlar
69
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
24
Puanları
0
51. Bölgede nasıl şeyler oluyor acaba? merak ediyorum nedense. :D
 

LeeSeen

Taş Madencisi
Mesajlar
91
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
29
Puanları
380
Bana soracak olursanız, Area 51'de öyle uzaylı teknolojisi yok ne bileyim ufo falan yok, benim fikrime göre bazı ülkelere para ile satılabilecek veya satılmayacak olan güçlü bir silah üzerinde çalışılıyor olabilir, veya ne bileyim onların silah değil de biraz savunmaya yönelik versiyonları da yapılıyor olabilir. Tabii bunlara benzer şeyler de olabilir.
 

KeremTokgz

Demir Madencisi
Mesajlar
268
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
130
Puanları
340
Tamamen kandırma amaçlı olduğunu düşünüyorum.
 

Crowley07

Nether Yerlisi
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
R. Sorumlusu
Mesajlar
2,092
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,695
Puanları
4,920
Turist çekme maksadıyla yapılıp yapılmadığı baya tartışılır, hani bazı kıraathanelerde 3,5 başbakan oturup hükümet kurup yıkar ya o hesap. Mevcut araştırmalar evrende 50 oktilyon (1 oktilyonda 27 sıfır var) gezegen olduğunu ve evrenin sonsuz olduğunu açıkca anlatmakta, uzayda yaşam olmama ihtimali çok düşük elimizdeki bu veriler bile aslında bizlere çoğu şeyi açıklıyor.
 

PlatinumTR

Zombi Katili
Mesajlar
218
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
100
Puanları
0
NASA mı yoksa NSA mı bu bile tartışılır NASA ne alaka yani NSA deseniz ya da CIA deseniz anlayacağım da. Ufolar bunların eline düşecek ve kurtarılamayacak kadar kıt ise bizim evin bodrumunda da saklayabilirler hiç gerek yok böyle şeylere. İlgi çekmek amacıyla yapılan şeylerdir zaten internet dediğimiz sistemin tüm trafiği bunlardan geçiyor bu şekilde bir durum olsa zaten anında kaldıramazlarmıydı yayın yaptığı adrese de 30 dakika içerisinde baskın yaparlardı. Gayet basit ilgi çekmek amacıyla yapılan şeyler. Gizemli olmak amacıyla yapılan şeyler. Gerçekten gizli üsleri vardır her ülkenin olur ama sandığınız gibi değildir emin olabilirsiniz eğer sandığınız gibi olsaydı şu an bilmiyor olurdunuz. Mesela şu an Boston Dynamics (Google) robotik çalışmalar yapıyor gerçekten çok başarılılar fakat bize sunulan başarı onların gerçek başarısı mı ? Yarın bile tüm devletlerin çöktüğünü görebilirsiniz tarihe bakarsanız ve Türkiye tarihine her şey bir gecede değişebilir internet, iletişim ve medya tek bir ağa bağlı rahatlıkla manipülasyon yapılabilir. Mesela Almanlar; Naziler medyayı ele geçirmiş ve gazetelerde Rusyayı almak üzere olduklarını yazmışlardı ama gerçek ise tam tersiydi savaşı kaybediyorlardı düşman sınırlarına dayanmıştı halk ise savaşı kazandığını sanarken ertesi gün düşmanın istilası altında kaldıklarında gerçeği anladı ama artık çok geçti..
Yıllar öncesinden böyle manipülasyonlar yapılırken bugün niye yapılamasın ? Aramızda gezen robotlar olmadığını nereden biliyorsunuz ? Yani varacağım nokta şu ki yıllar öncesinde yapılan manipülasyonlar bugün de aynı şekilde yapılabilir ve emin olun şu an dünyanın kontrolü şirketlerin ve bazı devletlerin elinde. Böyle bir kontrol altındaki gezegende gerçekten bu bölge var olsaydı ya da var diyelim söylenenler gerçek olsaydı bunu gizleyemezlermiydi ? Demek ki birileri bunları gizlemeyi değil yayınlamayı korku salmayı ve daha güçlü görünmeyi tercih ediyor ve yayıyor yayılmasına müsade ediyor. Eğer gerçekten 'gizli' olsaydı zaten adı üstünde gizli olurdu bilemezdik. Onlarca film yapılmaz böyle mühim bir konu gizlenirdi demek ki gizlenecek bir şeyi yok tamamen YALAN.

Bölge 51 gerçekten var ya da yok olabilir adı farklı olabilir fakat orada yapılanın söylentiler ile doğru oranda olmadığına emin olabilirsiniz. Belki nükleer çalışmalar silah çalışmaları vs yapılıyordur stratejik teknolojiler üzerine çalışmalar yapılıyordur.
Bölge 51 üzerine kaç film çekildi, konu edildi bu filmlere milyonlarca dolar harcanıyor filmlerin tutması da Bölge 51'in bu şöhretinden kaynaklanıyor bu yapımda kullanılan paranın sadece %1'lik bir kısmı kullanılarak bir konuyu gündeme getirip medyanın gücüyle farklı lanse ettirebilirsiniz. Ya da tamamen farklı bir alanda farklı bir konu başlığı altında bir komplo teorisi üretebilirsiniz yalanlar üretip insanların buna inanmasını sağlayabilirsiniz. Basit prodüksiyonlarla youtube videosu, ses kaydı almak falan değil mi bu iş. Çok basit emin olun o videoları çekenler, çekerken gülme krizine girmiştir güldükleri için hatta bir kaç kere çekim yenilemiştir. Sadece gülün geçin çünkü onlar da çekerken güldüler.

Rasyonel olalım, 50000 Milyar TL (Yeni parayla) para bulsanız ve bunu evinizin bodrumunda saklasanız bunu herkese ilan eder, "gelin beni öldürün" mü dersiniz ? Yoksa gizlermisiniz ?
 
Son düzenleme:

Üst