Unturned Door

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
Mesajlar
941
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,282
Puanları
3,520

banner.png


Unturned_Wallpaper.png


Unturned Door

Merhaba arkadaşlar bugün size "Unturned Door" hakkında bilgi vereceğim.

Unturned Nasıl Bir Oyundur?

Unturned 7 Temmuz 2014 tarihinde çıkan bir tür "Hayatta Kalma" oyunudur. Oyunun oynanabildiği platformlar Microsoft Windows, Linux, Mac OS'dur. Unturned 3D şeklinde yapılmış bir oyundur. Oyun ilk çıktığı zamanlarda çok fazla oynayan yoktu diye biliyorum fakat sonra sunucular açılmaya başlayınca unturned'in kitlesi arttı.

Unturned Metal Door İD Nedir?, Ne İşe Yarar?

Metal Door'Un İD'si 378'dir. Metal Door ile evinize bir çeşit kapı yapabilirsiniz bunun değişik türleride vardır örnek olarak "Wood Door", aralarındaki fark metal kapının daha fazla dayanıklı olmasıdır.

Unturned Metal Door Nasıl Yapılır?

Metal Door yapmak için 2 adet Metal Sheet ve 1 adet Metal Scarp gerekir. Metal Sheet 2 adet Metal Scarp'tan yapılır. Metal Scarp 2 adet Metal Bar ve 1 adet BlowTorch, 3 adet Loonie, 3 adet Toonie ile yapılabilir. Metal Bar 1 adet Wire ile 1 adet Blowtorch ile yapılabilir. Wire 3 adet Metal Bar ile 1 adet Blowtorch ile yapılabilir. Blowtorch 2 adet Metal Scarp'tan yapılabilir. Loonie ile Toonie craft edilmezler bulunular.

Unturned Wood Door Nasıl Yapılır, İD'si Nedir?

Wooden Door olarak ben size Birch Door'un yapımını göstereceğim. Birch Door'un İD'si 282'dir. Birch Door'da sıradan bir kapı türüdür Metal Door'a göre daha dayanıksızdır. Birch Door'u yapmak için 5 adet Birch Plank ve 1 adet Metal Scarp gerekir. Birch Plank 1 adet Birch Log ve Saw ile yapılır. Birch Log'u gezerken bulduğunuz ağaçları keserek elde edebilirsiniz. Saw yani testere 2 adet Metal Sheet ile yapılabilir. Metal Sheet 2 adet Metal Scarp ile yapılabilir. Metal Scarp 2 adet Metal Bar ve 1 adet Blowtorch, Loonie, Toonie, ile yapılabilir. Loonie ve Toonie craftlanmaz bulunabilir.

Jail Door Nasıl Yapılır, İD'si Nedir?

Jail Door'un İD'si 284'dür. Jail Door 5 adet Metal Bar ve 1 adet Blowtorch ile yapılabilir. Metal Bar 1 adet Wire ile 1 adet Blowtorch ile yapılabilir. 1 adet Wire adet Metal Bar ve 1 adet Blowtorch ile yapılabilir. Blowtorch 2 adet Metal Scarp ile yapılabilir. Metal Scarp Metal Sheet, Loonie, Toonie malzemelerinden yapılabilir. Loonie ve Toonie craftlanmazlar bulunabilirler.

Vault Door Nasıl Yapılır, İD'si Nedir?

Vault Door'un İD'si 286'dır. Vault Door 4 adet Metal Sheet + 3 adet Metal Bar + 1 adet Blowtorch'dan yapılabilir.

Loonie ve Toonie Nasıl Bulunur?

Toonie zombiler tarafından düşürülebilir. Zombileri oyunda gezerken gece bulabilirsiniz Toonie'nin zombilerden düşme ihtimali çok yüksel değildir ama düşme ihtimali vardır.

Loonie zombiler tarafından düşürülebilir. Zombileri oyunda gezerken yukarıda'da dediğim şekilde geceliğin rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Not: Loonie ve Toonie düşmesi için zombileri öldürmeniz gerekir ve her öldürdüğünüzde düşmeyebilir belli bir düşme olasılığı vardır.

Not: Arkadaşlar yukarıda anlattığım eşyaların yapılma şekli biraz karışık olabilir eğer anlamadığınız bir bölüm olursa bana özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

Evet, arkadaşlar konumun sonuna geliyoruz umarım size faydalı olabilmişimdir.
 



Üst