Bir Paranormal Olay "Kulağımdaki Fısıltılar"

Hyroeth

Demir Madencisi
Mesajlar
259
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
255
Puanları
30

TANIM
Bu hikaye Helena adlı hayali karakterin canlandırdığı bir paranormal hikayedir pek korkunç değildir, kısa ve öz`dür. Hayal ürünüdür hiçbir gerçekçilik payı yoktur, iyi okumalar!

HİKAYE
Günlerden pazartesi okulun ilk günü, Helena bisikletine biner ve okula gider. Fakat, yol`da arkasından onu takip eden birisi vardır. Helena korkar, tedirginleşir ve aklına şu olay gelir
Bundan 2 gün önce Helena ve arkadaşları dalga amaçlı bir iddiaya girer eğer kaybederlerse ruh çağıracaklardır. İddianın sonucunda kaybederler, ve çağırırlar mumlardan tıkırtı sesleri gelir, sonra Helenanın kulağına "Merhaba Helena" diye fısıltılı bir ses tonuyla birisi fısıldar. Helena ve arkadaşları bu olaydan çok etkilenir ve etkisinde kalırlar. Pazartesi günü okuldan dönen Helena yine arkasından bir şeyin takip ettiğini farkeder ve, içinden "bu olamaz! bu gerçek olamaz." diyordur ve kulağına gür bir şekilde "EVET OLUR!" fısıldanır. Helena koşarak eve gider ve durumu annesi Karolina`ya anlatır.
Anne Karolina : Kızım bu gün okulda ne yaptınız?
Helena : Anne sana anlatmam gereken birkaç şey var.
Anne Karolina : Ne oldu kızım, meraklandırma beni.
Helena : Bugün beni siyah bir varlığın takip ettiğini gördüm ve çığlık attı.
Anne Karolina : Kızım sen hayal görmediğine emin misin? Böyle bir şey olmaz haydi yemeğini ye ve ödevlerini yap.
Helena : Anne cidden böyle bir şey oldu hayal görmüyorum! Lütfen yardımcı ol.
Dedi, annesi ise hayal görmüşsündür deyip umursamadı. Ertesi gün Helena okula gitmedi akşamdan ateşi çıkmıştı. Ailesi hastaneye getirme gereğinde bulunmadı. Helena lavaboya gitmişti, aynaya baktığında arkasında yine o siyah varlığın olduğunu farkedince çığlık attı ve bir anda ışıklar kapandı etraf simsiyah oldu. Ve ışıklar açıldı cinnet geçiren Helena kafasını duvardan duvara vuruyor, gür bir şekilde "AAAAA" diye çığlık atıyordu. Annesi kapıyı açtı ve Helena hastaneye kaldırıldı, akli meleke olduğu tespit edilen Helena rehabilitasyona verildi ve her akşam orada o varlığı görüyordu. Hiç kimse ona inanmıyor, kendisi üzerine yemin ediyordu gördüğüne dair. 3 yıl rehabilitasyon gören Helena pazar akşamı ölü bulunmuş ölüm nedeni ise 6 kere bıçaklandığıydı ama bıçağa dair ve kimin bıçakladığına dair hiçbir iz bulunamadı.
1 gün sonra annesi Karolina ve babası Carl 6 kere bıçaklanmıştır, öldüreni ve öldürülürken kullanılan bıçak`dan hiçbir iz yine bulunmamıştı. Bazı kanıtlara dair "666" yani Şeytan`ın oyunu olduğu söyleniyor buna kanıt olarak ise 3 kişinin 6 kere bıçaklanmasıdır. Olaylardan sonra arkadaşları birden ortadan kaybolmuştur, ve bir ormanda 2 kişi ölü bulunmuştur ölüm nedeni tespit edilememiştir bu 2 kişinin ise Helena`nın arkadaşı olduğu söyleniyordu.
 


Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Site Yöneticisi
Site Danışmanı
Mesajlar
941
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,282
Puanları
3,520
Güzel bir hikaye olmuş bu tür hikayeleri okumayı seviyorum, ellerine sağlık.
 

Üst