Multi Theft Auto - PUBG

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
Mesajlar
887
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,832
Puanları
2,390

maxresdefault (1).jpg

Multi Theft Auto - PUBG

Herkese tekrardan merhabalar! Yeni bir konu ile karşınızdayım. Bu konumda sizlere Multi Theft Auto'da nasıl PUBG oynarsınız bundan bahsedeceğim. Keyifli okumalar.
Multi Theft Auto
Multi Theft Auto, Grand Theft Auto için geliştirilmiş GTA'nın çok oyunculu versiyonudur. MTA üzerinden arkadaşlarınızla birlikte herhangi bir sunucuya girip güzel vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir sunucuya girmek yerine bedavadan bir sunucu oluşturup orada da güzel bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. MTA'da her sunucu türü farklı bir türde olabilir. Demek istediğim bir sunucu Roleplay türünde ise başka bir sunucu Freeroam türünde olabilir. Bugün size anlatacağım sunucu türü PUBG sunucuları olacak. PUBG sunucuları adından da anlaşılacağı üzere PUBG'yi MTA'da oynayabileceğimiz bir sunucu türüdür. Eğer sizin PUBG'niz yoksa size tavsiyem MTA üzerinden PUBG oynamanızdır. Gerçekten zevkli ve eğlenceli oluyor, her ne kadar GTA fizikleriyle oynasanız bile zevkini iyi bir şekilde alabiliyorsunuz.

Multi Theft Auto Nasıl Kurulur

Multi Theft Auto'yu kurmak için öncelikle aşağıda vereceğim siteye girmeniz gerekiyor. Siteye girdikten sonra Download yazan yere tıklayıp MTA'yı bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. MTA'yı indirmeden önce GTA'nın bilgisayarınızda kesinlikle yüklü olması gerekiyor. Eğer GTA bilgisayarınızda yüklü değilse oyunu indirip yüklemeniz gerekiyor. Neden gerekiyor derseniz de MTA'nın kurulumunu GTA'nın klasörüne yaptığımız için bize GTA gerekiyor. Oyunu kurduktan sonra MTA'nın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. İyi eğlenceler!
mtasa.com
za3ucgWMQdK4vnB1HmbRhQ.png

Multi Theft Auto PUBG
MTA üzerinden PUBG oynamak için yapmanız gereken tek şey herhangi bir PUBG sunucusuna girmek olacaktır. Daha sonrasında yapmanız gereken tek şey oyunun başlamasını beklemek. Oyun başladıktan sonra istediğiniz yere atlayıp indikten sonra iyi bir loot yapmak sizin için iyi olacaktır. Şimdiye kadar fark ettiğim kadarıyla PUBG sunucuları solo/squad olmak üzere ikiye ayrılıyor. Eğer Squad girecekseniz arkadaşlarınızla girmenizi tavsiye ederim, aksi takdirde tanımadığınız kişilerle oyuna girmek zorunda kalırsınız ve bu sizin için kötü olabilir. Herhangi bir PUBG sunucusuna girmek için; MTA'ya girdikten sonra "Hemen Bağlan" kısmına giriyoruz üst kısımda ki İnternet kısmına tıkladıktan sonra sağ üst kısımda bulunan "Sunucu Aranıyor" kısmına "PUBG" yazarsanız karşınıza PUBG sunucuları çıkacaktır. İstediğiniz bir sunucuya istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. MTA'da bulunan PUBG sunucularında yapan kişiler her şeyin en ince ayrıntısına kadar girmişler. Oyun içerisinde "Red Zone" bile bulunuyor. Eğer alan içerisindeyseniz size düşen bir bomba ile ölebilirsiniz. Ayrıca GTA'nın haritası çok büyük olduğu için "Safe Zone" size çok ters bir yere de düşebilir. Bunun için korkmanıza gerek yok. Çünkü oyun içerisinde her köşe başında araba bulabiliyorsunuz. Araba bulduktan sonra işiniz gerçekten kolay diyebilirim. Oyunda evlerin içine girilemediği için eşyalar evlerin dışında veya çatısında bulunuyor. Yani bu biraz kötü olmuş diyebilirim ama yinede bu bile güzel. Ayrıca neredeyse PUBG'de bulunan her şeyi oyuna getirmişler. Envanter ekranı, ölüm ekranı, ana ekran, eşyalar neredeyse tamamen PUBG'ye göre tasarlanmış. Sadece karakterleri MTA'da bulunan karakterlere göre seçiyorsunuz. Karakterinizi seçtikten sonra "Start Game" bölümüne bastıktan sonra oyun bulmasını bekleyip, oyunu bulduktan sonra oyuna girebilirsiniz. İyi oyunlar ^^
aKCf-9GuQEWU6ksGvQrTjQ.png
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim! Konum buraya kadardı. Umarım faydalı olmuştur, iyi günler.
 


NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
Mesajlar
1,018
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
559
Puanları
1,150
Ruh hali
Guzel bi anlatim olmus gorselli ve uzun en sevdigim :D
 

ByCenk

Taş Madencisi
Mesajlar
93
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
38
Puanları
110
Anlatımın Güzel Olmuş Uzun Ve Detaylı Eline Sağlık. :D
 

kalukimo

Taş Madencisi
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
250
Şimdiki Mta Pubgnin suyu çıktı bence çok kötü...
 

Üst