Çizim - Dijital Boyama konusunda yardım edebilecek?

utkuak

Demir Madencisi
Mesajlar
264
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
365
Puanları
990
Ruh hali
Evet bu bir öncekinden daha iyi olmuş, kılıç güzel fakat karakterdeki gölgelendirmeyi ve orantıyı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Devam et daha iyilerini yapacağına inanıyorum. Bu arada SAI ile hiç uğraşma derim Illusrator ile devam et. şu an yaptıkların senin gözüne kötü gelebilir ama bu tarz saçma bir sebep ile bırakma, her senden daha iyi birinin dijital çizimlerine vesaire baktıktan sonra moral bozmana gerek yok 1 ay önceki çizimlerine bak gerçekten moral verebiliyor, tabi çalışırsan düzenli olarak gerçekten gözle görülür bir fark oluyor.

ÖZET : Kılıç dışında beğenmedim ama devam et seni çok daha iyi çalışmalarla göreceğimden eminim.

SORU : Grafik tablet olarak ne kullanıyorsun ? Eğer ki Huion 420 gibi bir (alt segment) grafik tableti kullanıyorsan ve bu işe devam etmeyi düşünüyorsan ondan kurtul bence. :D UC Logic aristul sketchpad ya da Wacom intuos modellerine bakabilirsin.

EDİT : Grafik tableti yokmuş !?!? Sen bunları fare ile mi yapıyon len ?!?!

EDİT 2 : Cintiq modellere hiç bakma eheheh :lol:
Kağıda çiziyorum > resmini çekip bilgisayara atıyorum > fare ile çizgilerin üstünden geçiyorum (qanser)
Cintiq modellerin özelliği ne?
 

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
Ellerine sağlık. Bir an bana vuruluyormuş gibi hissettim direk tek :D
 

Midoss

Bay Boş
Mesajlar
2,099
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
2,136
Puanları
6,890
Ruh hali
Baya iyi lan

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

flayzeraynx

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Hocam pcniz var ise ucuz bir grafik tablet ile baslayabilirsiniz. uyguladığınız basınç oranına göre ekranda fırçanızın boyutunu, yumuşaklığını ve geçişinizi ayarlayabileceğiniz pc aksesuarı.
emektar XP-PEN Star G430 osu drawing tablet kullanıyorum ama güzel yeni bir XP-PEN Artist için hakikaten artık iyi bir bilgisayar parası bayılmak gerekiyor. şu an kafamda ipad pro almak var, çok takip ettim ve araştırdım. olmazsa 2. seçeneğim yukarıdaki attığım huion olabilir. çünkü bir yandan bilgisayarı tabletle kullanmaya alışmışım. aslında sırayla her ikisini alırsam sanırım bu konudaki tüm ihtiyaçlarım karşılanmış olur.
 

Üst