The Witcher Hakkında Bilgiler

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

99606c08b9e9e7914025702f7d0a1dab.jpg

The Witcher 1 Hakkında Bilgiler
Forum Ailesine Merhabalar!
Eğer çayınızı hazırlamışsanız konuya başlayabiliriz. Bugün yine The Witcher 1 adlı oyun hakkında bilgilere göz atacağız. Bunların yanında sizlere bu oyun hakkında fikirlerimi sunacağım. Artık konulara geçebiliriz.

The Witcher 1
The Witcher 1, The Witcher adlı oyunların ilk serisidir. Oyunun türü RPG'dir. The Witcher, Microsoft Windows, Mac OS gibi platformlarında mevcuttur. Oyunun geliştiricileri ise CD Projekt ve CD Projekt RED' dir. Oyun birçok ödüle aday olmuştur. Buradan iyi bir oyun olduğunu anlayabiliyoruz. Şimdiyse düşüncelerime geçelim.

Oyun Hakkında Düşüncelerim
Oyun eski bir oyun olduğu için grafikleri çok da iyi değil. Ama The Witcher serisinin başlangıç hikayesi güzel anlatılmış. Diğer serileri daha ilerlemiş olsa da bu oyunu da oynamak gerekiyor. Çünkü oyunun ana hikayesini kavramak ve o role bürünmek için kesinlikle ilk seriden başlayarak ilerlememiz gerekiyor. Yine de şunu belirteyim ki oyunun grafiklerinden ve animasyonlarından çok şey beklemeyin. Bu haliyle bile oynayabilirsiniz. Oyunlarda en çok önem gösterdiğim bir yer bu oyunda da aynı şekilde düzenli yapılmış. Önceki inceleme yazılarında hikaye üstünde de yoğunlaşmıştım. Bu oyunun hikayesi gerçekten de çok güzel. Özellikle efsunger olayını çok sevdim. Benim oyun hakkındaki düşüncelerim bunlar. Siz de yorumlarda düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Evet, bir konunun daha sonuna geldik.
İyi Forumlar!
 



Üst