Battlefield 4 Kasma Sorunu

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

01.1337.jpg

Battlefield 4 Kasma Sorunu
Mutlu bir gün ile herkese merhabalar.
Kahvaltınızı yapmış ve sıcak çayınızı içmişseniz bu konu üstüne çok iyi gidecek. Bugün sizlere Battlefield 4 oyununda kasma sorununa çözüm bulacağız. Umarım konum sizin için faydalı olur.

Kasmanın Nedenleri
Kasmanın sebeplerinden bahsederek konuya giriş yapabiliriz. Eğer sisteminiz oyun için pek uygun değilse bu kasma sebeplerindendir. Ya da arka planda açık bıraktığınız uygulamalar da aynı şekilde oyunun verimini düşürür. Bunları çözmek için oyuncular grafik ayarlarını düşürürler ve bu büyük bir oranda oyunu daha kaliteli oynamanızı sağlar. Bunun için ilk başta bahsedeceğimiz olay grafik ayarları olacaktır. Ondan sonraysa diğer etkenlerden bahsedip küçük bir notla konuyu kapatmayı planlamaktayım.

Grafik Ayarları
Eğer grafiklere pek takmıyorsanız oyunun grafiklerini düşürmeniz oyunda alacağınız performansı arttırır. Kısacası grafik ayarları oyunda alacağınız performansı büyük bir oranda arttırır. Aşağıda örnek bir grafik ayarı bulabilirsiniz. Yine de tekrar hatırlatalım bu grafiklerin gerçekçiliğini düşürecektir.

adk_1383548029__dynastybf4settings.png


Arka Planda Çalışan Uygulamalar
Diğer bir etken ise bu. Oyunda alacağınız kaliteyi düşürmektedir. Eğer arka planda çalışan uygulamaları kapatırsanız daha iyi performansta oynayacağınıza inanıyorum. Yani kısacası birçok şey açıp oyunu oynamaya kalkışırsanız elbet düşük performans alırsınız.

Virüsler
Bu sadece oyunları değil direk tüm bilgisayarınızı yavaşlatan bir etkendir. Onun için bilgisayarınızda virüsleri engellemek için virüs programı bulundurmanız sizler için iyi bir şey olabilir. Yoksa tüm bilgisayarınız ve oyununuz yavaşlayacaktır.


Diğer Ayarlar
User.cfg ayarlarını da atarak konuyu sonlandıracağım. Bu ayarlar da sizin alacağınız performansı etkiler. Onun için bunlara da dikkat etmekte fayda var. Aşağıda örnek bir ayar bulabilirsiniz.

l.png
Bir şişeyi daha silahımızla vurarak paramparça ediyoruz.
İyi Forumlar!
 


Son düzenleme:

Üst