Mount And Blade Warband 1.168

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali

mb.jpg


Mount And Blade Warband 1.168
Merhabalar dostlarım bu konumda sizlere Mount And Blade Warband 1.168 sürümünden bahsedeceğim. Herkese iyi okumalar dilerim!

Mount And Blade serisi, Türk firma olan TaleWorlds ve Sich Studio firmaları tarafından geliştirilmiştir. İlk oyunları 6 Eylül 2008 yılında piyasaya sürülmüştür. Şu ana kadar toplam dört tane oyunları vardır. Serinin tasarımcısı Armağan Yavuz'dur. Mount And Blade Warband ise 30 Mart 2010 yılında piyasaya sürülmüştür. Yayımcılarından bahsedecek olursak TaleWorlds, Koch Media, Paradox Interactive firmaları tarafından yayınlanmıştır. En kullanıldığı 3 platformu sırasıyla sıralayacak olursak Microsoft Windows, MacOS ve PlayStation 4'dür. Aksiyon&rol yapma temalı bir strateji oyunudur. Gün geçtikçe oyuna daha fazla yenilik eklenmektedir. Ama son zamanlarda TaleWorlds ekibi tarafından oyuna pek ilgi gösterilmiyor gibi görünüyor. Çünkü sözde yeni ama uygulamada eski oyunları olan Mount&Blade II: Bannerlord üzerine ekip çok çalışmakta gibi görünmektedir. Her gün Bannerlord'un Steam sayfasından makale yayınlanıyor bu da oyuna olan ilgilerini gösteriyor. Yeni çıkacak oyunları cidden güzel bir oyuna benziyor. Sabırsızlıkla bu oyunun çıkmasını bekliyorum. Şimdi konumuzu fazla uzatmadan 1.168 sürümünün özelliklerini tanıtıp, kurulumunu gösterelim. Ayrıca Mount And Blade Warband'ı Steam oyun platformunda 29.99 TL'ye satın alabilirsiniz.

1.168 Sürümünde Giderilen Hatalar

  • Almanca dilinde birkaç hata giderildi.​
  • Basitleştirilmiş Çince dilinde birkaç hata giderildi.​
  • Şehrinize kervan gelmeme sorunu düzeltildi.​
  • Kasma, donma gibi sorunlar bir nebze olsun düzeltildi.​
  • Lordların kaleden çıkma sorunu düzeltildi.​
  • Yanıt vermiyor, çalışmayı durdurdu gibi hatalara artık fazla rastlanmıyor.​
  • Ve bunun gibi ufak tefek hatalar giderildi.​
Teşekkürler
Konumu okuduğunuz için teşekkürler, hepinize iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla kalın!

mbw.jpg
 


Son düzenleme:

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
Mesajlar
110
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
303
Puanları
280
Ruh hali
MB Serisi gibi güzel ve çıkmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala güncelleme alan ve çok oynanan başka bir Türk Yapımı oyun yok.
 

Üst