Darwin Project Ücretsiz Oldu

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

the-darwin-project.jpg

Darwin Project Ücretsiz Oldu
Siz de benim gibi ücretsiz oyunları seviyor musunuz? O zaman size güzel bir haberim var. Bir battle royale oyunu daha ücretsiz oldu. Gelin birlikte bu oyuna bir göz atalım.

Darwin Project Neden Ücretsiz Oldu?
H1Z1 ve PUBG gibi battle royale oyunu olan Darwin Project sizce neden ücretsiz olmuş olabilir? Nedenini bence tahmin edebiliyorsunuz. Darwin Project bünyesine daha fazla oyuncu katmak için ücretsiz oldu bana göre. Böylece oyuncular bu oyunun değerini daha da kavramış olacaklar. Peki ücretsiz olması yapımcıların isteğini karşılayacak mı? Bunu ilerleyen zamanlarda görme imkanımız olacak.

Darwin Project Oyununu Önceden Alanlara Ne Olacak?
Eğer oyunu önceden aldıysanız paranız size iade edilmeyecek. Aynı H1Z1'de olduğu gibi. Ama oyunu önceden almışsanız size oyunda bazı eşyalar verilecek. Bu paketin adıysa Founder's Pack. Paketin içinde 2 MTL Legendary sets, 3 Legendary Axes, 3 Legendary Bows, full jumpsuit collection ve 5 Fan Gifts bulunuyor. Yani paket içerik bakımından zengin. Paketi ne zaman alırım diyorsanız yapımcıların bunu da belirttiğini söyleyebilirim. Dediklerine göre 24 Nisan salı günü oyunculara Founder's Pack sunulacak.

Diğer Battleroyale Oyunlarının Yerini Tutar Mı?
Bana göre PUBG gibi oyunların yerini tutmasa da Darwin Project battleroyale sevenler için iyi bir fırsat olacak gibi gözüküyor. Eğer battleroyale oyunlarını seviyor ve PUBG'ye verecek paranız yoksa bu fırsatı değerlendirmekte fayda var.

Oyunu Nasıl Elde Ederim?
Siz de benim gibi bedava oyunlara meraklıysanız eminim ki oyunu almak istediniz. Birçok oyun gibi bunu da Steam'den elde edinebilirsiniz. Steam'den elde etmek içinse oyunu kütüphanenize eklemeniz yeterli. Üşengeç biri olduğunuzu varsayarak aşağıya oyununa ulaşabileceğiniz bağlantıyı da bırakıyorum. Artık sizler de battlegrounds oyunu olan Darwin Project'in keyfini sürebilirsiniz.

store.steampowered.com/app/544920/Darwin_Project/

Bugün de biz beleşçileri mutlu edebildik.
İyi forumlar!​
 


Son düzenleme:

Zetox

YASAKLANDI
Mesajlar
29
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
30
Puanları
200
Teşekkürler Üstad ''beleş'' en güzeli :)
 

Üst