Battlefield 5 Battle Royale Modu EA Tarafından Açıklandı

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali


Battlefield 5 Battle Royale Modu EA Tarafından Açıklandı
Battlefield 5, EA Games'in E3 2018 programındaki en bilindik, çok da fazla gizemli olmayan oyunlardan biri olarak nitelendirilebilir. Oyun, hali hazırda kendine özgü bir duyuru etkinliğinde bulunduğu için uzun zamandan beri yeni modlar gibi ayrıntılar oyun kullanıcılarıyla paylaşılıyordu. Bu durum, oyunun EA Play vitrinin önemli bir parçası olmasını engellemedi, hatta ve hatta bir battle royale modunun bile vitrine eklendiği olağan dışı anlara tanıklık etmiş olduk.

Fortnite ve PlayerUnknown's Battlegrounds'un inanılmaz başarısı, diğer birçok şirketin yönetmek istediği bir fenomene dönüştü. Call of Duty: Black Ops 4 geliştirilme aşamasındayken böyle bir oyun modu olduğu açıklandı. Ve şimdi aynı şey Battlefield 5'de olacak. EA Play Battlefield ya da başka bir oyunda daha önce kazanmadığınızı iddia ettikleri bir deneyim için birçok özellik ortaya sunacaklarını açıkladı.

EA bu oyun modunda sıklıkla kullanılan 100 oyuncu geleneğini devam ettirip ettirmeyecekleri hakkında pek bilgi vermedi. Önümüzdeki kısa bir zaman dilimi içerisinde bu konuyla ilgili daha fazla ayrıntı paylaşılacak.

EA, Battlefield 5 için özel geçiş modelini, kozmetik güncellemeler ve ücretsiz haritalar lehine iptal edeceğini bildirdiği için bazı oyun topluluklarından tepkiler alıyor. Battlefield 5, 19 Ekim'de tüm oyuncular için geçerli olacak. Ancak EA Origin Access'e ön sipariş yaptıran kullanıcılar, 11 Ekim'de oyunu erken oynayabilecekler. Deluxe Edition için ön sipariş verirseniz, birkaç gün sonra size ulaşacak. Ayrıca oyun için 16 Ekim'de açık beta düşünülüyor.

Battlefield-V-Battle-Royale-Battlefield-5.jpg
 



Üst