Mount And Blade Warband Multiplayer

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali




MOUNT & BLADE WARBAND MULTİPLAYER

Merhabalar sevgili Forum Gamer takipçileri, bugün sizlerle Mount & Blade Warband Multiplayer adlı konumuza değineceğiz.

Mount & Blade Warband Ortaçağ temalı bir rol yapma oyunudur. Hikaye olarak uluslar birbirleri ile çatışıp en güçlü olmak için mücadele etmektedir. Mount & Blade Warband'da hep tek oyunculu hem de çok oyunculu mod bulunmaktadır. Çok oyunculu mod Mount & Blade Warband oyununa eklenen en iyi ve sevilen özelliklerden biri denilebilir. Mount & Blade Warband Multiplayer oyuncunun herhangi bir oyun modu ve haritasına girerek diğer oyuncularla veya botlarla(yapay zekalarla) kapışması amacından başlar. Bir sunucuya girdikten sonra oyuncu 2 ulus arasında seçim yapar. Ulus seçimini yaptıktan sonra sıra karakter seçimine gelir. Oyuncu için 3 farklı karakter tipi vardır. Bu karakter tipleri; Uzman(Okçu,Crossbowcu), Piyade veya Süvari sınıfı.
TaleWorlds tarafından geliştirilen Mount & Blade Warband birçok platformda oynanılabilmekte. Bu platformlar PlayStation 4, Android, XBox One, Microsoft Windows, Linux, Mac OS ve macOS'tur.


Çok oyunculu oyundaki oyun modları ise şunlardır:
Ölüm Maçı (Deathmatch): Modun kısaca açıklaması "her insan kendisi için mücadele eder". Bu modu oynarken her öldürmenizde altın kazanırsınız. Bu altınlarla ölümcül ekipmanlar satın alabilirsiniz. Ölüm maçında sadece kendinize güvenebilirsiniz.
Kaptanın Takımının Ölüm Maçı (Captain Team Deathmatch): Ateş ve kılıç modunda güzel bir oyun modu olan bu modda takımlar halinde savaşıyorsunuz. Kaptanın takımında 4 ile 24 kişi arasında üye bulunmalı.
Ölüm Maçı Takımı (Team Deathmatch): Muhteşem takımınızın gücünü diğer takımlarla rekabet ederek gösterin! Konum stratejiniz ile takımınızı zengin ve güçlü tutun. Eğer bir klan iseniz kesinlikle bu modu düşünün.
Kaptan Mücadelesi (Captain Co-Op): Düşman dalgalarına karşı takım arkadaşlarınız ile kalabildiğiniz kadar uzun hayatta kalmaya çalışın. Kurtulduğun her dalgadan sonra silah ve paralı askerler açılacaktır. İlk 10 dalgadan sonra canları daha yüksek kıdemli dalgalar gelir. Bunları yendikten sonra ise elit dalgalar gelecektir.
Savaş (Battle): Sona kalan adamın kazandığı acımasız ve vahşi bir savaş yaşanır.
Kuşatma (Siege): Kolaylıkla söyleyebiliriz ki en zor ve rekabetçi mod bu mod. Bir takım karşı takımın kalesine girmeye çalışırken diğer takım ise karşı takımı püskürtüp kaleyi savunmaya çalışıyor.
Fetih (Conquest): Bir yandan kendinizi savunurken diğer yandan rakibinizin hassas noktalarını yakalayın ve saldırın. Fetih modunda en önemli şey, takımınızın bir süre boyunca haritadaki önemli alanları korumasıdır. İletişim ve koordinasyon Fetih modunun kazanma anahtarıdır diyebiliriz.
Bayrak Kapmaca (Capture The Flag): Bu oyun modunda her takımın bir bayrağı vardır. Ve amacımız rakibin bayrağını alıp kendi üssümüze götürmektir.
Düello (Duel): Bu oyun modunda diğer oyuncular ile bire bir mücadele edersiniz.


Mount And Blade Warband oyun olarak eski fakat modasını kaybetmemiş güzel bir oyuncu kitlesine sahip bir oyun olduğunu düşünüyorum. Bence çok oyunculu modu(Multiplayer Mode) oyuna en çok etki eden şey. Çok fazla oyun modu seçeneğimizin olması da cabası. Eski grafikleri ve orta çağ oyunlarını seviyorsanız kesinlikle oynamanızı öneririm.

Bir konumun daha sonuna geldim okuduğunuz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
 


Son düzenleme:

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
Mesajlar
334
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
278
Puanları
810
Ruh hali
Mount & Blade güzel bir oyun fakat çok oyunculu seçeneğinde çok fazla hile kullanan oyuncu var, hikaye modu en iyisi. Konu güzel olmuş, teşekkürler.
 

Üst