Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali

fortnite-hero - edited.jpg


FORTNİTE SAVAŞ BİLETİ

Selamlar sevgili Forum Gamer takipçileri nasılsınız, iyisinizdir umarım bu gün sizlerle Fortnite Savaş bileti adlı konumuza değineceğiz.

Fortnite son dönemlerde en popüler Battle Royale oyun diyebiliriz. Ve Fortnite'da bildiğiniz gibi veya bilmiyorsanız da şimdi öğrenelim oyuna renk katan bir sürü özelleştirme bulunmakta. Bunlar kostümler, kazmalar, danslar, iniş izleri, paraşütler vb. birçok şey var. Bu şeyleri normal durumlarda vBucks ile marketten satın alabilirsiniz. Fakat böyle şeyleri oyunun verdiği ücretsiz mücadeleden de elde edebilirsiniz. Buna ek olarak 30TL'lik vBucks alıp(en karlı şey bunu yapmak) bir savaş bileti alabilirsiniz. Savaş biletini sezonun başında almaya özen gösterin çünkü bitirmek için zamana ihtiyacınız var. Eğer günde 6-7 saat Fortnite oynuyorsanız sezon ortasında bile alabilirsiniz. Fakat işinizi garantiye almak için sezon başında Savaş Bileti almak en iyisi olacaktır. Peki, nedir bu savaş bileti?

Savaş bileti aynı oyunun ücretsiz verdiği seviye atladıkça ödüller verenin ücretli hali aldığınız anda bile 2 kostüm vb. veren bir şey. Ayrıca her seviyesinde birbirinden güzel ödüller mevcut. Ve oyuncuları en çok sevindiren şeylerden biri ise eğer Savaş biletini tamamen bitirseniz aldığınız vBucks'ı geri kazanıyorsunuz. Çünkü ödüllerde vBucks ödülleri de var. Ödüllerde çok güzel kostümler, kazmalar, danslar, iniş izleri vb. mükemmel şeyler var. Gerçekten eğer oyuna para yatıracaksanız kesinlikle vBucks alıp onunla da Savaş Bileti almanızı öneririm. Ayrıca böyle bir soru gelir diye cevaplamak istiyorum Savaş Bileti ödülleri sezon bittikten sonrada size kalıyor yani bir kere elde ettiğiniz bir şey asla gitmiyor. Fortnite'ı eğlenceli kılan şeylerden biri de danslar Savaş Bileti sayesinde çok havalı gündeme yakın danslar elde edebilirsiniz. Uzaylı Dansı da var!

Bu sezon verilen savaş bileti ödüllerini görmek istiyorsanız;

epicgames.com/fortnite/tr/battle-pass/season-4

Bir konumun daha sonuna geldim okuduğunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
 


Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali

Üst