Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
Mesajlar
403
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
647
Puanları
600
gamer.png


Hos_Geldin_-_Aydn_KACMAZ.png



Merhaba forumun kadim üyeleri bu konuda size Knight Online Para Kasma Taktiklerini göstereceğim.
Hepsi işe yarar taktikler arkadaşlar bakalım nasıl olacak.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 1 :
Arkadaşlar eğer gireceğin veya oynamaya başlayacağınız server yeni server ise kesinlikle bandicoot veya wormlarda okçu bir çar biriktirmemiz lazım ve apples of maradon biriktirmeliyiz. Yeni server olduğu için zor olabiliyor fakat diğer eski serverlara göre daha pahalıya satabiliyorsunuz forumun kadim dostları. Mesela diğer eski serverda 1k paraya satılıyorsa bu yeni serverda 50k paraya satılabiliyor ve oyuncular direk alıyor yani sıkıntı çekmiyorsunuz.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 2 :
Steamerikao'da hızlıca level kasılabiliyorsunuz arkadaşlar. Hemen level kasılıp 60 level olun ve cardinallere girin. Cardinalleri kesince düşen bir taş var onu 100k ya satabiliyorsunuz kese kese 2 saatte yaklaşık 5m falan kasıyorsunuz. 4 Saat uğraşırsanız 10m 12m olacak ve bu gerçek para olarak 10tl fln demek bence iyi. Böylelikle para kasılıyor.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 3 :
Oynayanların çoğu biliyor ama bdw'lere gireceksiniz kadim dostlarım. Eğer kırmızı kutu düşerse 1m kadar para kazanıyorsunuz. Buda sizin için bir avantajsal olay.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 4 :
Arkadaşlar sağlam bir okçu çarı kasıp Hornet, Hop Goblin yerlerinden sağlam para kasabilirsiniz. Yaklaşık günde 50m kasabiliyorsunuz fakat güzel bir okçu çarınız olması lazım bunu unutmayın.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 5 :
Leveliniz 75 level üstüyse Eslanta adlı yere giderek Satios Partyler yapabilir ve sağlam para kasabilirsiniz. 1 Saatte 3m yakın bir şey diyelim. Bence kötü değil kadim dostlarım benim.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 6 :
Sağlam bir klanınız varsa boss keserek kazanç sağlayabiliyorsunuz kadim dostlarım. Clan ile kesmek ayrı bir zevk oluyor tabii ki.

Gloinsel Para Kasma Taktiği 7 :
Yüksek bir leveliniz var ise JR'lere girin kadim dostlarım aldığım bilgilere göre günlük 10m kazanç sağlanabileceği söyleniyor.


Knight-Online-Steam-Soru-Cevap.jpg



Evet forumun kadim üyeleri, bu konuda size Knight Online Para Kasma taktiklerini verdim. İyi forumlar !
 


Son düzenleme:

kapcukagizli

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
10
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
20
eyvallah yeni başlıyacam ama bu bilgiler ileride yardımcı olacak bana :polis:
 

Üst