Fornite Battle Royale - Başlangıç Seviyesi Oyuncular İçin Rehber & Taktikler

Unifiesta

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
20
sa.png

gaymer fortnite.png

Fortnite Battle Royale, Kimi oyunculara göre mekanikleri ile çok güzel deneyimler sağlayan bir 100. Kişilik PVP oyunudur. Fortnite Battle Royale'e başladığınız zaman en çok sıkıntı çekeceğiniz şeyler iyi bir inşaat(Build) yapabilmek. Ne kadar hızlı inşaat yaparsanız rakibinizi etkisiz hale getirmeniz o kadar hızlı olur. Fakat amaan dikkat edin rakip bir çılgınlık yapıp C4. Atarsa olaylar karışabilir.

Fortnite Battle Royale'de kendinizi çok daha iyi bir oyuncu yapabilmek veya iyi bir inşaat yapabilmek için. Profesyonel oyuncuları izlemenizi tavsiye ederim. Bunu kendimden biliyorum çünkü. Fortnite Battle Royale'i, yaklaşık olarak sezon 1. den beri oynuyorum. Siz den iyi bir oyuncu izlemek hem size deneyim hem de o kişinin yaptığı şeyleri yaparak iyi bir oyun deneyimi sağlayabiliyor olmanızdır.

Size önerebileceğim bir kaç iyi profesyonel oyuncu var. (Nick Eh 30, +1400 win, Sup Refl7ction, Ninja, Tsm Daequan, Tsm_Myth)

Başlıksız-2.png

Bu olay tamamen karmaşıktır benim önerim ise şu şekil de olacaktır. Yoğunluğun çok olduğu yerlere atlamalısınız bu size şöyle bir yarar verecektir. (Tilted Towers, Eğik Evler Türkçesi) Her yer de adam olacağı için her şeye hızlı reaksiyon vermeye çalışacaksınız doğal olarak ve bu sizi elin de sonun da iyi bir inşaatcı yapacaktır ve sadece bununla bile sınırlı değil. Aim'inizi bile orda geliştireceksiniz oyuna alıştığınız zaman gerisi zaten sular seller gibi gelicektir. Amaan dikkat oyunun sonlarına doğru pasif oynamaya çalışın yoksa karşınıza bir pusucu falan çıkar pişman olursunuz benden söylemesi.

Başlıksız-3.png

Pompalı ve Keskin Nişancı sizi zafere götürecek en iyi silahlardır! Çünkü bu silahlara alıştığınız da çook büyük ihtimalle zaten çok bir aiminiz olacaktır. Pompalı nerf yese bile. Çifte Pompalı hala meta'da yerini alıyor. Tabii ki sadece bununla da sınırlı değildir. Oldu ki bir seçim yapma kararı aldınız bir iteminizi. Mitralyöz (Minigun) ile değiştirmek zorundasınız. Kesinlikle Mitralyöz (Minigun) alın. Çünkü şu an da gerçekten aşırı güçlü. Yapıları yıkma olsun, oyunculara verdiği hasarlar olsun ve daha birçok şey.

Başlıksız-4.png

Yapman gereken en önemli şey eğer hala oyunu indirmediysen oyunu indirmen ve bu oyun da keyifli bir vakit geçirmendir. Rehberler & Taktikler ve daha uzun konular ile bu seriyi devam ettireceğim. Ve bu sefer çok daha fazla yararlı olacaktır. Başlangıç seviyesin deki oyuncular için ideal bir konu. Şimdi daha ne duruyorsun hemen oyunu ücretsiz indir!
 


Son düzenleme:

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali
Şu anda en metada olan silah bence heavy shotgun(ağır pompalı) hele 2 tane sarı bulursanız çok seri bir şekilde atış yapabilirsiniz onun dışında güzel bir rehber olmuş teşekkürler.
 

Unifiesta

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
20
Şu anda en metada olan silah bence heavy shotgun(ağır pompalı) hele 2 tane sarı bulursanız çok seri bir şekilde atış yapabilirsiniz onun dışında güzel bir rehber olmuş teşekkürler.

Heavy Shotgun evet iyi kullanıldığın da çok daha iyi fakat. Bulması da epey zor, bazen hiç çıkmaya biliyor. O yüzden yeni başlayanlar için normal. Shotgun daha iyi olacaktır,
Teşekkürler..
 

Üst