Fortnite Savaş Bileti Nasıl Kazanılır, Ne İşe Yarar, Görevleri

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali


anaresim.jpg


Fortnite Savaş Bileti Nasıl Kazanılır, Ne İşe Yarar, Görevleri

Selamlar sevgili Forum Gamer takipçileri bugün konumuzda Fortnite Savaş Bileti nasıl kazanılır,ne işe yarar ve görevleri nelerdir sorularına bir açıklık getireceğiz. İsterseniz konuya başlamadan önce kahvenizden/çayınızdan bir yudum alın. Buyurun konuya geçelim.

Fortnite Battle Pass, Fortnite Savaş Bileti eğer Fortnite oynuyorsanız bu kelime gruplarını sık sık duyuyorsunuz demektir. Duymuyorsanız da duyuyormuşsunuz gibi varsayalım. Nedir bu Battle Pass / Savaş Bileti ? Savaş bileti İngilizce adıyla Battle Pass şeklinde geçer eğer oyunu hala İngilizce oynuyorsanız bu bilgi işinize yarayabilir. Savaş bileti oyunda bulunan kazmalar, karakterler, planörler, danslar, emojiler ve daha birçok içeriği kazanmanızı sağlar. Oyuna başladığında size ücretsiz bir bilet verilir. Bu biletle de bazı içerikler kazanabilirsiniz fakat savaş biletine göre içerik kazanma zorluğu fazladır ve çok az ödül barındırır. Bu yüzden savaş bileti vBucks ile alınacak ilk şey olarak akla gelir. Savaş bileti normal bedava bilet gibi seviyelidir ve savaş bileti seviyenizi arttırdıkça çok güzel yeni içerikler kazanırsınız. Ayrıca savaş bileti bünyesinde sadece içerik barındırmaz ayrıca tecrübe puanı takviyesi de kazanabilirsiniz.

Fortnitede savaş biletini ücretsiz kazanmanızı yolunun olmadığını düşünebilirsiniz fakat aslında var. Fortnitede ücretsiz verilen bilet sayesinde belirli bir seviyeye geldiğinde size 100 vBucks veriyor. Böyle böyle 1000 vBucks yaparsanız her sezon kasarak bedavaya Fortnitede savaş bileti alabilirsiniz. Savaş biletinin alınmasını cazip kılan şey ödüller dışında eğer sık sık Fortnite oynuyorsanız sonsuza kadar savaş biletini kullanabilirsiniz. Fortnite savaş bileti de ücretsiz bilet gibi belirli seviyelerde size vBucks verir eğer savaş biletini son vBucks seviyesine kadar yapabilirseniz toplamda 1000 vBucks kazanmış olacaksınız. Böylece gelecek sezon bedavaya savaş bileti alabileceksiniz. Evet yukarıda Fortnite savaş bileti nasıl kazanılır ve ne işe yarar sorularına cevap verdik. Şimdi ise savaş bileti görevlerine geçelim.

Eğer ücretsiz biletiniz var ise her hafta 3 adet görev kazanacaksınız. Bu görevlerin iki tanesi normal seviye bir tanesi ise zor seviyede görev olacak. Bu görevleri yaparak fazladan bilet yıldızı ve tecrübe puanı elde edebilirsiniz. Eğer savaş biletiniz varsa bu görevlerin dışında ekstra olarak 4 adet görev kazanacaksınız. Bu görevlerin iki tanesi normal seviyede 2 tanesi ise zor seviyede olacak. Bu görevleri yaparak ücretsiz biletteki gibi fazladan bilet yıldızı ve tecrübe puanı elde edeceksiniz. İmkanınız var ise her gün girip günlük görevleri yapın. Ayrıca sakın haftalık görevleri yapmayı unutmayın eğer günlük ve haftalık görevleri düzenli bir şekilde yaparsanız sezon ortalarına veya sonlarına doğru son vBucks seviyesine de gelip 1000 vBucksınızı aldıktan sonra gelecek sezona savaş biletinizi garantilemiş olursunuz. Fortnite bütün savaş bileti görevlerini bitirmek için ortalama 75-150 saat oynamanız gerektiğini söylüyor. Örneğin Fortnite'a çok zaman ayıramayan birisiniz ve sezonun bitmesine bir gün kala son vBucks seviyesine gelmeniz için 1 savaş bileti seviyesi kaldı fakat hiç görev yok ve seviyenizi de yeni atladınız eğer 150 vBucks verirseniz direk 1 savaş bileti seviyesi atlayabilirsiniz.

Bence savaş bileti almak kadar mantıklı bir şey yok. Eğer paranız var ise 30₺ ücret ile Fortnite savaş bileti satın alabilirsiniz. 30₺ = 1000 vBucks

Evet konumun sonuna geldim zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :kgül:
 


EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
Ne gereği vardı ayın üyesi olmak için dimi hep bunlar hop yakaladım :D
 

YasirUS

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,335
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
891
Puanları
3,140
Savaş bileti bittiğinde 1000 değil 1500 vbucks kazanılıyor.
 

Üst