PUBG Crash Hatası

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

DC0IdDqVwAEsjVW.jpg

PUBG Crash Hatası
Tam rakibinizi öldürürken oyununuz hata verdi gibi gözüküyor. Eminim ki çok sinirlenmiş olmalısınız. Ama öncelikle sakinleşin ve oyununuzda gerçekleşebilecek sorunlara bir göz atalım. Bence bu şekilde sorununuzu çözebiliriz.

Dll Hataları
Eğer oyunun çalışması için eksik dll dosyası varsa bunu çözmek gerekir. Dll hatalarını çözmenin o kadar da zor olmayacağını söyleyebilirim. Eğer bilgisayarınız 64 bit ise Windows kısmından SysWOW64 kısmına eksik olan dllyi atarak sorununuzu çözebilirsiniz. Ama eğer 32 bit kullanıyorsanız eksik olan dll'yi System32 kısmına atıyoruz. Böylece dll hatası çözülmüş olur. Aynı şekilde bu hataları başka oyunlarda da alabilirsiniz. Burada yazdığım yöntemi kullanarak kolayca o hataları da çözebilirsiniz. Artık oyun keyfinizi o iğrenç hatalar bölemez.

PUBG Crash Reporter Hatası
Evet, oyun sırasında sizi oyundan atıyorsa bu hatanın crash reporter olduğunu söyleyebiliriz. Onun da çözümünü şimdi inceleyelim. Eğer hatanın crash reporter olup olmadığını anlamak istiyorsanız aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsiniz.

Unbenannt.png.938a5c8d7e1956a17dc4d3ca582b1104.png

Eğer yukarıdaki hatayı alıyorsanız bu crash reporter hatasıdır. Zaten üstteki kısımdan da crash reporter hatası olduğunu anlayabilirsiniz. Bu hatanın çözümü için AppData kısmına girip orada TSL game kısmından saved bölümüne girin ve config kısmından Windows No Editor dosyasını silin ve oyuna giriş yapmayı deneyin. Büyük ihtimal hatanız çözülmüş olacaktır. Ama eğer bu yöntemle hatanız çözülmediyse başka bir yönteme geçelim.

Oyun Dosyalarını Doğrulama
Evet, eğer yukarıdaki yöntem hatanızı çözmeye yeterli gelmemişse şimdiki yönteme geçebiliriz. İlk önce Steam'den kütüphane kısmından PUBG'ye sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Oradan da yerel dosyalar kısmına gelip "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğine tıklıyoruz. Büyük ihtimal artık hatanız çözülmüştür.

Bir konuyu daha burada noktaladık.
İyi forumlar!
 


Son düzenleme:

SucukluPanda

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Of ya çözülmedi giremiyorum oyuna önceden vermiyodu crush :(
 

Üst