Fortnite'dan Android Kullanıcılarına üzücü haber!

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
minecraft-türk-oyun-forumu.png

1.png

Evet tüm Fortnite sevenler ve Forum Gamer ailesi.Bugün alınan bir bilgiye göre Fortnite Google Play Store'da yer almayacak :( .Fakat bazı söylentiler ise oyunun android için bir apk dosyasının yayınlancağını içeriyor.
1.png

Fortnite'ın yapımcısı Epic Games'in Ceosu Tim Sweeny'in yaptığı açıklamaya göre şirket oyuncularla doğrudan iletişim kurmayı planlıyor.Sebebi ise Google'ın oyun içi satın alımlarda "Gören gözün hakkı var." diyerek aldığı %30 komisyon oranı.Oyun Samsung Galaxy Note 9'a özel olarak çıkacak.Android oyuncuları maalesef ki Fortnite'ı play storedan alamayacak.
1.png

Arkadaşlar benim şahsi görüşüm ise Fortnite'ın Play Store'a çıkmamasının büyük bir hata olduğudur.Çünkü Milyar dolarlar kazanan bir şirket, %30 komisyon için Fortnite'ı Play Store'a koymaması büyük bir hatadır.Neden mi? Oyunu Android'de oynamak için bekleyen oyuncular büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak.Yani Epic Games biraz daha oyuncularını düşünebilirdi.Keşke Fortnite Play Store'a gelseymiş!
1.png

 


Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
Mesajlar
3,980
En iyi cevaplar
6
Beğeniler
3,787
Puanları
7,080
Ruh hali
Söylentilere göre apk dosyası yayınlansa bile farklı cihazdan girince yasaklanacakmışız. Umarım böyle bir durum olmaz. Olursa da root ile cihazın modelini samsung s9 gibi gösterip oynayanlar olacaktır diye düşünüyorum.

Düzenleme: s9 yazmışım note9 olacaktı.
 

Üst