Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali
1536299874805.png

1536299813981.png


Yüksek Teknolojili Vaha

Selamlar sevgili Forum Gamer okuyucuları bu yazımızda yeni bir güncelleme konusuna değineceğiz. Birçok oyuncu için çöller boş ve gereksiz şeyler sayılabilir fakat bu yüksek teknolojili şehri çölün ortasında gördüğünüzde şaşıracağınıza eminim.

Eğer çölün ortasında yürürken aniden görüş mesafenize bu yapı girdiyse büyük ihtimalle bir serap olduğunu düşünürsünüz. Kumdan yukarı doğru uzanan dev duvar ve şehre giden uzun yol. Kaplan derisi gibi gözüken neon turuncusu ve siyah renk ile dizayn edilmiş. Hem de bu her gün görebileceğiniz bir şey değil.

Yapının duvarlarına bulunan turuncu neon ve siyah renkler sayesinde yapının duvarları yapı mimarının favorisi olmuş. Yapıya çok fazla detay ve renk uyumları eklenmiş bu da yapıya gerekli gerginliği sağlamış. Özellikle turuncu ve siyah renginin uyumu doğru atmosferi sağlamaya ve gerginliği yaratmaya çok yardımcı olmuş.

1536300308596.png

1536300315376.png

1536300322765.png


Şehrin kendisi ilk bakışta çok normal gözüküyor, ancak daha yakından bakıldığında oldukça sıradan olmayan detaylar ortaya çıkıyor. Ayrıca insanların evleri de çok yaratıcı oldu. "Oluşturduğum siberpunk barınağı tarzı, tuhaf ve sıra dışı şekillerde farklı pencere tasarımlarının yanı sıra yapıya derinlik katmak için kullanıldı." Özellikle üçgen duvarları kullanmayı seviyorum. Ayrıca tabii ki fütüristik bir şehir olduğu için uçan arabalardan da bolca var!

Ama duvarın dışında her şey yüksek teknolojili değil. Aslında bu kapalı metalik şehirle yan yana duran eski bir uygarlığın kalıntıları var. Harita yapımcısı "Onları son olarak ekledim" şeklinde açıklıyor. "Bu kayıp şehrin kalıntıları, duvarın arkasında kalan büyük şehir haline geldi ve bu çölde çürümeye bırakılan kalıntılar artık yaşayamaz!

1536300903662.png


Katılıyorum! Bu tek yapıda, şık gri hastaneden evlerin mavi camına, antik kalıntılardan tehdit edici yeni duvara kadar çok çeşitlilik var ve tabii ki dışarıdaki kuru çölden yemyeşil parka. Her köşede yeni bir şey varmış gibi gözüküyor, sadece keşfedilmeyi bekliyor -eğer içeri girebilirseniz-.

:altın::kgül::sgül::altın:
Konuyu okuduğunuz için çok teşekkür ederiz. Başka bir haber ve güncelleme konusunda daha görüşmek üzere, iyi forumlar!

Kaynak: minecraft.net
 


Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
570
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
939
Puanları
1,090
Ruh hali
bi an factorio tarzı bir oyun çıktı sandım minecraftmış :(
 

Üst