Hytale vs Minecraft

SauronEmo

Sauron
Mesajlar
126
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
615
Puanları
550
Ruh hali




Hytale vs Minecraft

Selamlar sayın Shire sakinleri! Köy meydanına toplanın, bugünkü konumuz Hytale vs Minecraft! Şimdi iki adayımızın da konuşmalarını alalım, ilk Minecraft'tan başlayalım isterseniz. Evet, mikrofonlar sizde Minecraft Bey!

Minecraft

Ben 2009 yılında yapılmaya başlanan ve Hytale'ye örnek olmuş Minecraft! Geliştiricim ilk başta Mojang isimli bir şirketti. Daha sonradan 2.5 Milyar dolara Microsoft tarafından satın alındım. Neyse, bu kısımları geçelim. Asıl neden burada olduğumu söylememde bir fayda var. Buraya Hytale adlı oyuna karşınlık üstünlüklerimi belirteceğim. Öncelikle Hytale'ye büyük bir ilham kaynağı oldum. Hatta öyle ki, sunucularım arasında Hytale'nin yapımcı stüdyosunun bile sunucusu olan Hypixel bile bulunmakta! Eğer ben olmasaydım, Hytale gibi bir oyunun çıkması için daha uzun yıllar gerekli olabilirdi. Ayrıca benim hakkımda konu açabileceğiniz bir yer bile barınmakta, buraya tıklayarak gidebilirsiniz! Neyse sözü daha çok uzatmadan, mikrofonu diğer aday olan Hytale'ye verelim, bakalım onun savunması nasıl olacak?

Hytale

Evet, öncelikle karşı adaya teşekkürlerimi iletiyorum. Benim yapımım 2018 yılında, Hypixel Studios tarafından başlanmıştır. Şu an yayınlanmamış olmama rağmen beni takip edenler tarafından büyük bir ilgi alıyorum. Şu an kendi hakkımda birçok bilgiyi sizinle paylaşmış bulunmaktayım, hatta biliyor musunuz, forumda benim hakkımda konu açabileceğiniz bir yer bile var! Eğer buraya tıklarsanız siz de benim hakkımda bildiklerinizi konu açarak belirtebilirsiniz! Peki, beni seçmeniz için birkaç nedenim var. Yenilikçi bir oyunum öncelikle. Grafiklerim kaliteli olması da beni üste çıkarır, nasıl olsa tam olarak bloklardan oluşmuyorum. Fantastik ve oyunu eğlenceli kılan birkaç özelliğim de olmadığını söylemek yalan söylemek gibi olur.

Şimdi Geldik Sizin Düşüncelerinize!

Sizce Hytale mi daha iyi, yoksa Minecraft mı? Düşüncelerinizi yorumlarda "Ben Hytale'yi tutuyorum, çünkü çok yenilikçi özellikleri var." gibi belirtebilirsiniz. Şimdi geldik benim düşünceme! Benim düşüncem Hytale şu an çok yenilikçiye benziyor. Grafiklerini çok beğendim. Fakat ne olursa olsun, Minecraft bizim efsanemizdir.


Son

Duyurumuzu dinlediğiniz için teşekkür ederim sayın Shire sakinleri. Fakat, konumuz burada sonlanmıştır. Umarım güzel bulmuşsunuzdur. Düşüncelerinizi belirtmeyi dediğim gibi unutmayın, düşünceleriniz benim için önemlidir!
 


Son düzenleme:

Üst