Minecraft Araba Modu Telefona Nasıl Yüklenir, MCPE

EnesA

hissikablelvuku
Emekli
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
240
Puanları
680
Ruh hali
minecraft-türk-oyun-forumu.png


images (13).jpeg



Minecraft Araba Modu Telefona Nasıl Yüklenir, MCPE

Merhaba sevgili okurlar, Minecraft Pocket Edition'a araba modunu nasıl yükleyebileceğiniz hakkında açmış olduğumuz konumuza hoş geldiniz.

Minecraft Pocket Edition'a mod yüklemek oyun zevkimizi arttıracaktır. Hayal gücünüz ile sizleri baş başa bırakan Minecraft'a birkaç özellik eklemek isteyen oyuncular çareyi mod yüklemek ile buluyor. Oyuna istediğiniz modları yükleyerek daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Minecraft mod yüklemek için Forge uygulamasını kullanırken Minecraft PE uygulamasına mod yükleme işleminde Addons uygulamasını kullanacağız. App Store ve Google Play Store içerisinde birçok Minecraft PE mod yükleme uygulaması bulunuyor. İstediğiniz bir adet mod yükleme uygulaması kullanabilirsiniz. Sizlere kullanışlılığı ve neredeyse istediğiniz her modu bulmanızı sağlayacak olan Addons uygulamasını tavsiye ediyorum. Addons uygulaması içinde araştırma yaparak oyununuza renk katacak modları yükleyebilirsiniz.

ANDROİD MOD YÜKLEME

Google Play uygulamasını açın ve yukarıda bulunan arama kısmına "Addons for Minecraft" yazın. Karşımıza gelen uygulamayı "Yükle" tuşuna basarak cihazınıza indirin. İndirme işlemi bittiğinde uygulamayı ana ekranınızdan veya Google Play üzerinden "Aç" butonuna basarak uygulamayı açın. Uygulamayı açtığınızda karşınıza haritalar ve modlar gelecektir. Addons uygulamasının alt kısımda bulunan "Search" simgesine tıklayın. Üst taraftaki All kısmını McPack seçeneğine dönüştürün. Yanında bulunan kısımdaki boşluğa ise "car mode" yazarak sağ tarafındaki arama düğmesine basın. Yenilenen ekranda istediğiniz bir tane araba modunu bularak üzerine tıklayın. Bazı modlarda 1 adet download butonu bulunurken bazılarında ise daha fazla download butonu olabilir. Bunun sebebi ise mod içi çeşitlilik. Yine siz istediğiniz bir download butonuna basarak gerekli yüklemeleri yapın. Bu işlemlerden sonra gelen izinlerin hepsine onay verin ve yüklenmelerin bitmesini bekleyin. Bütün işlemler bittikten sonra oyuna girip modunuzu kullanbilirsiniz.

İOS MOD YÜKLEME

Andorid uygulamasında olduğu gibi burada da Addons'u kullanacağız. App Store'a giriş yapın ve arama kısmına "Addons for Minecraft" yazarak uygulamayı bulun. Uygulamayı indirin ve açılan ekranda "Search" kısmını bulun. Yukarıda bulunan All seçeneğini McPack seçeneğine çevirin ve yanındaki boşluğa "car mode" yazın. Karşınıza gelecek olan modlardan herhangi bir tanesini seçerek download butonuna basın. Gerekli izinleri teker teker verdikten sonra yüklenmesini bekleyin. Mod yüklendikten sonra oyuna girebilir ve araba modunu kullanabilirsiniz. Modun kullanımı için detaylı bilgi Addons uygulamasında bulunabilir.

Yukarıdaki adımları yerine getirerek mcpe için istediğiniz modu aratıp yükleyebilirsiniz. Aradığınız mod Addons uygulamasında bulunmuyorsa başka mod yükleme uygulamalarına da bakabilirsiniz.​
 



Üst