byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
58
Beğeniler
1,596
Puanları
2,460
Ruh hali
gamer.png





Apex Legends Kötü Takım Arkadaşları Yasaklanacak

Apex Legends, yeni gelen güncellemeyle birlikte oyunda takım arkadaşlarından geçinen ve kötü oynayan oyuncuları cezalandıracak. Bu konuya değinmeden önce sizleri Apex Legends adlı oyun hakkında bilgilendireyim.

Apex Legends Hakkında Kısa Bilgi
Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Electronic Arts tarafından yayınlanmıştır. Ücretsiz bir Battle Royale oyunudur ve Titanfall ile aynı evrende geçmektedir. Oyun yayınlandıktan 8 saat sonra 1 milyon oyuncu barajını geçmiş ve ilk gününden büyük bir başarıya imza atmıştır. PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında 4 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sunulmuştur.
Respawn Entertaintment'ın kurucusu ve CEO'su olan Vince Zampella yaptığı açıklama ile bunu duyurmuştur.

banner.png

Respawn Entertainment, yeni gelen güncellemeyle Apex Legends'te maçlara katılan fakat takımına katkı sağlamayan oyuncuların yavaş yavaş yasaklanacağını belirtti. Takımına katkı sağlamayıp sadece onların sırtından geçinmeyi bilen oyuncuların yasaklanması bence yerinde bi' düşünce, tabii doğru yapılırsa. Bu şekilde takılan oyuncular genellikle takıma katkı sağlayan oyunculardan daha fazla tecrübe kazanmakta.
Reddit'te paylaşılan güncellemeye göre Respawn Entertainment, takım arkadaşlarının sırtından geçinen oyuncuları ilk başta geçici bir şekilde yasaklayacak. Eğer oyuncu daha fazla devam ediyorsa kalıcı olarakta yasaklanabilir. Respawn Entertainment, kullanıcı geri bildirimi ve verilere bakıldığı zaman sorunun çok ciddi olduğunu söylemekte.

Bazı oyuncular bu karardan hoşnut durumda bazıları ise karardan hiç hoşnut değil. Bazı oyuncular takımın sırtından geçinen oyuncuların xp alma değeri düşürülebilir diye söylüyor, bazıları ise solo ve duo modlarının gelmesini gerektiğini söylüyor. Sizce Apex Legends'in bu kararı doğru mu?






Konumuz burada bitmiştir, iyi forumlar!
 


bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Saçma bir şey olmuş. Sırf arkadaşlarım benim killimi çalıyor diye, banlanmamalıyım.
 

Üst