Saçmalama oyunu

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ta tüm bloklar köylüye benzeyecek

Televizyon cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birsürü enderman spawnlayıp yağmuru açmak

Tuvalet cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
W

WitherMan

Ziyaretçi
Dün gece bir farenin Ankara Denizi'nden uçarak Paris'e gittiğini gördüm. Ne yaptığını sorunca vıraklayarak yüzümü kesti.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün akşam Survivor'dakiler geri dönüp beni aldılar, şu anda Dominik'ten yazıyorum :) Santo Domingo süper haberiniz ola :lol:

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dün akşam Survivor'dakiler geri dönüp beni aldılar, şu anda Dominik'ten yazıyorum :) Santo Domingo süper haberiniz ola :lol:
Bekle Everest kayağımı bitiriyim Afrikadan geçerken kanguru getirip geliyorum[DOUBLEPOST=1400873015,1400872765][/DOUBLEPOST]geçen gün ay ve güneş çarpışınca Labaratuarda Tavukla geziyordum kedi geldi aslan kafasını kedinin ağzına soktu. Tavuk beni bir deney tüpüne hapsetti ve tıslayarak içeriye gaz verdi ve kafam patladı. O sırada tüm gezegenler patlayıp yeniden birleştiler şimdi dünyanın stürn kısmındaki halkalarda Uzaylılar ve Endermanlarla buz hokeyi oynuyoruz

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survivor'da bandanaları çaldım, geliyorum ^^

Sonra mavi bir portal gördüm, girdim, Steve karşımdaydı. Derken Sonic onu öldürdü, sonra ben onu End'e kadar kovaladım. End'de dövüşüp kazandım. Sonra End'i ve Nether'i patlattım. Portala dönüp dünyama atladım, sonra Enderman'lar geldi ve maç teklif etti. Şu anda 5-0 öndeyiz; 3 golü ben attım, 1 gol Neymar, 1 gol de Ronaldo'dan geldi. Maç 100'de bitiyor.

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Survivor'da bandanaları çaldım, geliyorum ^^

Sonra mavi bir portal gördüm, girdim, Steve karşımdaydı. Derken Sonic onu öldürdü, sonra ben onu End'e kadar kovaladım. End'de dövüşüp kazandım. Sonra End'i ve Nether'i patlattım. Portala dönüp dünyama atladım, sonra Enderman'lar geldi ve maç teklif etti. Şu anda 5-0 öndeyiz; 3 golü ben attım, 1 gol Neymar, 1 gol de Ronaldo'dan geldi. Maç 100'de bitiyor.
O yanlış konuda