Değişik Bir Ram Sorunu

Teksas34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar benim 2gb ramım var sv açarken 1gbini svye 1gb inide minecrafta veriyorum sorun olmuyor ama sadece 2gb minecrafta verince java virtual machine falan deişik bir hata veriyor neden böyle bi harta alıyorum?

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak pc zaten 2 gb sen 2 gbsinide mcye veriosun 1 gbsini ver yada ram al pc full mcyi calıştırmak icin enerji harcıyodur
ve yetmiodur bu yüzden
diger programlara yetmedigi icin
hata veriodur
ya ram alcan yada
1 gb vercn mcye

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
o bi şey mi bnim 4 gb ramım var tüm programlar kapalı olnuca 2,4 gb kullanılabilir alan kalıyo 2gb vermek istiyom olmuyo

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a 1 gb verirsen zaten Minecraft 1gb Ram'ın hepsini kullanmaz. Yani sistemin çalışması için Ram kalır. Fakat Ram'ler zaten 2 gb diyor fakat kullanılabilir bellek kısmı var. Ve Ram'in hepsini servere verirseniz Windows çalışmaz. Çünkü Windows'ta çalışması için Ram ister. Yani 2 gb Ram'iniz var ise servere anca 1500mb civarı verebilirsiniz. Eğer böyle yaparsanız Windows'ta kasmalar ve donmalar başlar. Ve Minecraft'a giremezsiniz.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a 1 gb verirsen zaten Minecraft 1gb Ram'ın hepsini kullanmaz. Yani sistemin çalışması için Ram kalır. Fakat Ram'ler zaten 2 gb diyor fakat kullanılabilir bellek kısmı var. Ve Ram'in hepsini servere verirseniz Windows çalışmaz. Çünkü Windows'ta çalışması için Ram ister. Yani 2 gb Ram'iniz var ise servere anca 1500mb civarı verebilirsiniz. Eğer böyle yaparsanız Windows'ta kasmalar ve donmalar başlar. Ve Minecraft'a giremezsiniz.
o nedemek ya :S minecrafta verilen ramı sistemdemi kullanıyo ayrıca hangi işletim sistemini kullandığını ne biliyon örneğin benimki win 8.1 834 mb kullanıyo

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o nedemek ya :S minecrafta verilen ramı sistemdemi kullanıyo ayrıca hangi işletim sistemini kullandığını ne biliyon örneğin benimki win 8.1 834 mb kullanıyo
Öncelikle hitap şeklinizi düzeltin! Ve eğer 2gb ram'li bilgisayarda minecraft serverine 2 gb ram verilirse çalışmaz ve eğer çalışırsa sistem'de donmalar olur ve kasar.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 Gb ram'ın var , 1'e 1 gb paylaştırman yanlış. Zaten Bilgisayarının ramı 2 gb, hepsini de minecraft'a verirsen bilgisayar çok zorlanır. Windows çalışırken de ram'a ihtiyaç duyar. Bu yüzden Minecraft verdiğin ram'ın hepsini kullanamaz. Çünkü windows'un çalışması gerek. Sonuç olarak, ram almanı öneririm. Yada paylaştırmadan oyna.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hitap şeklinizi düzeltin! Ve eğer 2gb ram'li bilgisayarda minecraft serverine 2 gb ram verilirse çalışmaz ve eğer çalışırsa sistem'de donmalar olur ve kasar.
Benim dedğime karşılık neden farklı bi şey yazdın
"Minecraft'a 1 gb verirsen zaten Minecraft 1gb Ram'ın hepsini kullanmaz." Yani burda demek istediğiniz minecrafta verilen ramın hepsini mc kullanmıyo bilgisayarda kullanıyo o nasıl oluyo

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim dedğime karşılık neden farklı bi şey yazdın "Minecraft'a 1 gb verirsen zaten Minecraft 1gb Ram'ın hepsini kullanmaz." Yani burda demek istediğiniz minecrafta verilen ramın hepsini mc kullanmıyo bilgisayarda kullanıyo o nasıl oluyo
Orada demek istediğim Minecraft normal ayarlarda oynanırsa 1gb ramın hepsini kullanmaz. Kalan ram biligsayara kalır yani sistemin düzgünce çalışır. Ama servere 2 gb ram veririlse sistem çalışması zorlaşır.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben 1 gb ramli bilgisayarda hem mc hem de bukkit Server (50 küsür plugin) ve bilgisayar kasmadan çalışıyordu...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben 1 gb ramli bilgisayarda hem mc hem de bukkit Server (50 küsür plugin) ve bilgisayar kasmadan çalışıyordu...

win 7 ve üstüyse ise serveri bırak sade sistemin çalışması kasar bnde 2 gb ram win 7 kasıyodu sonra 2 daha taktırdım kasmıyo artık

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Plugin sayısı önemli değildir. Asıl pluginler önemlidir. Peki kaç kişi giriyordu o servere?
win 7 ve üstüyse ise serveri bırak sade sistemin çalışması kasar bnde 2 gb ram win 7 kasıyodu sonra 2 daha taktırdım kasmıyo artık
4 kadar kişi giriyordu..
------------------
Oho... 2 GB RAM ile kasıyor muydu? Ben o bilgisayara 1 gb ram daha taktırdım ve modlu Server kurup oynadım bi 3-4 kişi ile. (skype da vardı ram yer ya anlarsınız.)

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
4 kadar kişi giriyordu..
------------------
Oho... 2 GB RAM ile kasıyor muydu? Ben o bilgisayara 1 gb ram daha taktırdım ve modlu Server kurup oynadım bi 3-4 kişi ile. (skype da vardı ram yer ya anlarsınız.)

bnim bilgisayar kötü o zaman tek çekirdek 12 kb gpu