Hayatın Önemini Anladım

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu gün az önce eve gelirken kaldırımda bekliyodum yol boşaldı bi ara geçiyim dedim geçerken adam geliyomuş arabayla kornaya bi abandı son anda kurtuldum ölüyodum sizin de bunun gibi anılarınız varsa yazabilirsiniz :)

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okula gidiyordum kulaklık var tabi kulağımda adam bi geldi kornaya basarak :D adama baktım el kaldırdım devam ettim yoluma :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayatın anlamı yazılmamış ama burda? :( Bir de şey var, bunu yaşadıktan sonra direk yazasın mı geldi? :D :sgül:

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uçurumdan düştüm, Dedim kesin öldüm kamyonun üstüne denk geldim, Kamyon haraket etti içinde odunlar, Adam arkada beni görünce kafama odunu vurdu o yüzden böyle beynim az çalışıyor.

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatın anlamı yazılmamış ama burda? :( Bir de şey var, bunu yaşadıktan sonra direk yazasın mı geldi? :D :sgül:
hayatın anlamını öğrendim demedim ayrıca direk yazasım geldi[DOUBLEPOST=1402054011,1402053218][/DOUBLEPOST]
Kendim yaşamadım ama başkasına yaşattım ve haketmişti .3
Manyak :)[DOUBLEPOST=1402055100][/DOUBLEPOST]
Uçurumdan düştüm, Dedim kesin öldüm kamyonun üstüne denk geldim, Kamyon haraket etti içinde odunlar, Adam arkada beni görünce kafama odunu vurdu o yüzden böyle beynim az çalışıyor.
tamam :)[DOUBLEPOST=1402055164][/DOUBLEPOST]
Okula gidiyordum kulaklık var tabi kulağımda adam bi geldi kornaya basarak :D adama baktım el kaldırdım devam ettim yoluma :D
eeee ?

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ormanda Kaybolmuştum -,-
İyi ki Discovery Belgesellerini İzlemişim -,-

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Hep de araba carpiyor lan noluyor bu arabalar sevmiyo nu bizi? :D

iPhone 5s cihazimdan gonderildi.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla yürürken onları geçen arabaların önüne fırlatmak ve son anda çekmek en büyük hobimdir :D
Böylece hayatın değerini anlamış oluyorlar :p

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
7 yaşında 3. kattan düştüm.Yüzümde yaklaşık 40 dikiş var.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 Yaşında üçüncü kattan düştüm ve bir çatı parçasının üzerine (yerdeydi) çatı parçasının keskin kısmı kolumu sıyırdı. Ama kol kesilmesinden beter oldu. Çünkü kolunuzun ağrıdığını gerçekten hissediyorsunuz.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ben merdiven boşluğundan düştüm saol gözümün üstü yaklaşık 4 parmak kadar yarıldı.Sonra alttaki pislik ambulanscı yakındaki hastaneye elinde koşa koşa götürürken beni öldü sandı.Yere düşürdü.En kötüsüde dikiş atılırken hiçbirşey hissetmiyordum.Yaklaşık 40 dikiş sırf yüzüme atıldı.