Minecraft'ım çok kasıyor yardım edermisiniz?

BuilderJok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bir süredir minecraft'ta kasma sorunu yaşıyorum bilgisayarımın özellikleri :
Sistem :

Ekran :

Bu şekilde lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin. Minecraft'ım Premium değil.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının olmadığını görüyorum. Bunun için Minecraft'ı normal özelliklerde stabil bir halde oynaman pek mümkün gözükmüyor.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ekran kartsız olcağını sanmıyorum bu sistemin.Büyük ihtimal arkadaş 2. ekran kartını kurmamış.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını Minecrafta göre optimize et yada overclock yap... Kesin bir hızlanma göreceksin

Ekran kartının olmadığını görüyorum. Bunun için Minecraft'ı normal özelliklerde stabil bir halde oynaman pek mümkün gözükmüyor.

Aygıt yöneticisinde ekran kartları "Dahiki Olmayan" Gözukmez

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Yahu Sitemde sadece dahili ekran karti yani Intel HD gozukur ... 2 tane kart vardir bunun birisi Intel diyeri ya Nvidia ya Amd yada baska bi ekran kartidir

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yahu Sitemde sadece dahili ekran karti yani Intel HD gozukur ... 2 tane kart vardir bunun birisi Intel diyeri ya Nvidia ya Amd yada baska bi ekran kartidir

Ben şu an sistemde bir ekran kartı görmüyorum, bundan dolayı işlemcinin görüntü bağdaştırıcısını kullanıyor, bu da oyunlarda yeterli performansı göstermez.[DOUBLEPOST=1402165086,1402165041][/DOUBLEPOST]

Bende görünüyor mesela.

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Ben şu an sistemde bir ekran kartı görmüyorum, bundan dolayı işlemcinin görüntü bağdaştırıcısını kullanıyor, bu da oyunlarda yeterli performansı göstermez.[DOUBLEPOST=1402165086,1402165041][/DOUBLEPOST]

Bende görünüyor mesela.

O Yonga Turu Yani Okuyucu Türü Ekran Karti Degil

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın olması gerekir kasmadan oynabilmen için, Ekran kartı hepsiburada'da 147 TL en uygunu.

BuilderJok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başka ekran kartım varsa nasıl görebilirim arkadaşlar ? Bu arada benim Laptop'um var.

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Başka ekran kartım varsa nasıl görebilirim arkadaşlar ? Bu arada benim Laptop'um var.

Laptopsa 2 saatir arkadaslar yaniliyor bak asil oyunlarda kulandigin dahili olmayan kart genellikle laptopu satin aldiginda gorulur... Onun disiinda baska bi program var onu inirmen lazim... Laptop olaydi anlatirdim...

BuilderJok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Laptopsa 2 saatir arkadaslar yaniliyor bak asil oyunlarda kulandigin dahili olmayan kart genellikle laptopu satin aldiginda gorulur... Onun disiinda baska bi program var onu inirmen lazim... Laptop olaydi anlatirdim...
Laptop'a geçersen ben genellikle burada olacak özel mesaj atarak ya da [email protected] - [email protected] a mail atarak bana ulaşabilirsin kardeşim lütfen yardım et bana :(

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Laptop'a geçersen ben genellikle burada olacak özel mesaj atarak ya da [email protected] - [email protected] a mail atarak bana ulaşabilirsin kardeşim lütfen yardım et bana :(
İş Notebookunu Açtım Dur ... Bak Şimdi İlk Önce "gpuz" Adlı Programı İndir ... Çıkan Ekranadaki Bilgileri Bana Söyle Sonra CUDA Çekirdekçiğine Kadar her şey Yazar

NOT:Altta "Close"un Hemen Yanında Ekran Kartı Seçeneklerini Görücen ... Intel Dışındakine Tıkla