Bitcoin ile para kazanma

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam bitcoin ile diyor benim bildiğim bitcoin sadece deepwebte var o da uyuşturucu kadın pazarlarma kiralık katil bomba yapımı felan yapınca geliyor ve onları gerçek para karşılığında satıyorsun gerçi aklına ne kadar kötü şey geliyosa hepsi orda girmemenizi tavsiye ederim ve bu forumun yaş ortalamasını göz önüne alıcak olursak hiç girmeyin
En güvenlisi babanızın parasını yemek ya da onun yanında çalışmak :D Bu arada saydırma sende korkutmaya başladın

M

MUHDE

Ziyaretçi
@lider12
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca deep web şeyinin sadece kullandığı para birimi yani sen bir para birimi yapıyorsun gidiyorlar onu kullanıyorlar bunda sorun yok bağımsız para birimi zaten herkes kullanabiliyor

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
girme basin belaya girer akraba hapislerde curuyor suan 13 yil 4ay yedi.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Selam herkese. Bu konuda cahil insanlara bende olduğu kadar bilgiyi vermek istedim. Konu sahibiyle yaşıtım ve teknoloji ineği sıfatım sayesinde bu konudan da bilgi "kasmış" durumdayım.

Bitcoin, sahip olduğun bilgisayar donanımını "çalıştırarak" kazanabileceğin ve sanal bir cüzdanda barındırılan bir sanal para birimidir. Sadece Deepweb'de kullanılmamaktadır. Örneğin Humble Bundle adlı hayırsever oyun satış sitesinde böyle bir ödeme yöntemi mümkündür.

Bitcoin kazanma çabasına gireceksen bile bu konuyla ilgili ebeveynlerinin haberi, senin de bilgin olmalıdır. Doğru, "maden kazarken" ekran kartın da yanabilir, çünkü bu işlem çok güç harcar -AMD ekran kartları nVidia'nınkilerden 4 kat daha hızlı "maden kazar"- Aynı zamanda büyük ihtimal- okuduğum bir yoruma göre, kazdığın Bitcoin'in misli katı kadar elektrik faturası sana tokat gibi çakabilir.

Bu durum için ise gruplar oluşturulmuş durumda. Özetle; birkaç insan bilgisayarlarının güçlerini birleştiriyorlar. Bunun sonucunda hem elektrik harcamasını, hem de kazanılan parayı bölüşüyorlar.

Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi ve detayları:
veya
gibi sitelerden öğrenebilirsin.

Not: Bitcoin gibi riskli yatırımların aksine daha az meşhur Litecoin'e de yüklenebilirsin. (
= Bu site İngilizce.)

İyi forumlar dilerim.. :sgül:

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam bitcoin ile diyor benim bildiğim bitcoin sadece deepwebte var o da uyuşturucu kadın pazarlarma kiralık katil bomba yapımı felan yapınca geliyor ve onları gerçek para karşılığında satıyorsun gerçi aklına ne kadar kötü şey geliyosa hepsi orda girmemenizi tavsiye ederim ve bu forumun yaş ortalamasını göz önüne alıcak olursak hiç girmeyin
haklısın ne diyim :D

Hardwells

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam herkese. Bu konuda cahil insanlara bende olduğu kadar bilgiyi vermek istedim. Konu sahibiyle yaşıtım ve teknoloji ineği sıfatım sayesinde bu konudan da bilgi "kasmış" durumdayım.

Bitcoin, sahip olduğun bilgisayar donanımını "çalıştırarak" kazanabileceğin ve sanal bir cüzdanda barındırılan bir sanal para birimidir. Sadece Deepweb'de kullanılmamaktadır. Örneğin Humble Bundle adlı hayırsever oyun satış sitesinde böyle bir ödeme yöntemi mümkündür.

Bitcoin kazanma çabasına gireceksen bile bu konuyla ilgili ebeveynlerinin haberi, senin de bilgin olmalıdır. Doğru, "maden kazarken" ekran kartın da yanabilir, çünkü bu işlem çok güç harcar -AMD ekran kartları nVidia'nınkilerden 4 kat daha hızlı "maden kazar"- Aynı zamanda büyük ihtimal- okuduğum bir yoruma göre, kazdığın Bitcoin'in misli katı kadar elektrik faturası sana tokat gibi çakabilir.

Bu durum için ise gruplar oluşturulmuş durumda. Özetle; birkaç insan bilgisayarlarının güçlerini birleştiriyorlar. Bunun sonucunda hem elektrik harcamasını, hem de kazanılan parayı bölüşüyorlar.

Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi ve detayları:
veya
gibi sitelerden öğrenebilirsin.

Not: Bitcoin gibi riskli yatırımların aksine daha az meşhur Litecoin'e de yüklenebilirsin. (
= Bu site İngilizce.)

İyi forumlar dilerim.. :sgül:
letcoin daha mı iyi yani?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
letcoin daha mı iyi yani?
Bu konuda kesin konuşamam ancak anladığım kadarıyla Litecoin, daha az para etmesine rağmen daha az enerji istiyor. Gene de araştırmadan bu işe girişmeyin derim. :sgül:[DOUBLEPOST=1402863207,1402863035][/DOUBLEPOST]EKLEME: Bu sitenin üst sekmesinde gezinerek belirli sanal paraların Bitcoin cinsinden karşılığını, dakikada kaç tane çıkarılabildiğine benzer bilgiler bulabilirsiniz. DogeCoin de dahil! ^_^ :sgül:

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
FBI Mossad Mit 3 u isbirligi yapti :D

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi