Faction Sevdasından Kurtulun !! [UYARI] -->

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar.. Nezamandır Beri Faction Paket Çıkıyor
Ama Bu Doğru Değil Bana Göre.

Çıkmış Paketin Aynısını Niye Çıkarıyorsunuz'ki 1.7.2 'de Zaten Bir Sürü Paket Var Piyasada
Yeni Sürüm Eklenene Kadar Başka Şeyler Araştırın Mesela RPG ' MMORPG Gibi BirÇok Şey Var
Çıkmış Paketin Aynısını Çıkarmaya Gerek Yok...
Ayrıca Her Server Zaten Faction Değişik Şeyler Olmalı Türkler Bile Yabancı Serverlere Gidiyor..
Şu Sevdadan Vaz Geçin Bukkitte 1000 Den Fazla Plugin Var ,,!

Not : Ben Yapardım Ama Server Üstünde Çalışıyorum...

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Asıl sorun plugin peklerinde değil. Asıl sorun plugin paketi kullananlarda. Plgin paketi yapımına karşıyım fakat yapılacaksa bile bir eğitim için yapılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü insanlara bir kolay yol gösterildiğinde bu yoldan gitmeyi tercih ederler. Bir süre sonrada bu yola bağımlı hale gelirler. O kadar çok kişi görüyorum ki sunucunda sorun olduğu anda hiçbir şey yapamayan. Evde bir tane vida sıkılacağı zaman bir komşunuzu çağırmak gibi bir durum. Yani 1-2 gününü harcayıp şu işi doğru dürüst öğreneceğine hazırdan giden çok. Bir de sunucu alımları falan çıktı sanarsın 1500 kişilik sunucu yönetiyorlar da yetişemiyorlar. Alım sebebi hiçbir şey bilmemesi zaten.
Doğruya Doğru yabancı sunucular kendi işlerini gayet iyi yapıyorlar. Yabancı sunucularda da çalıştım. İnsanalr bazı konuları dışarda birçok konudan anlıyorlar. Ama Türkiye'ye baktığımızda 30 kişilik olmayan sunucunun sahibi daha builder'a "bulider" diye okuyan kişi "ben pro builder istiyom" diyor.
İnsanların artık hazırdan kurtulması egrek. Herkes bunun için çalışmalı.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Bu Konuya Çok Olumlu Bakıyorum Plugin Yapanların emeğine Tabikide Saygım Var Fakat Sürekli Faction Sunucular Hakkında Pluginler Çok Canımı Sıkıyor!
Burası Türkiye Burada Türkler Var Ve Hep ™Å┬ÄßÉ┌ķ™ Arkadaşımızın da Dediği Gibi Her Zaman Aynı Sunucular Aynı Paketler Aynı İnsanlar. Biraz Fark Yaratmalısınız. Bu Konu Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar Gerekirse Bilgisiz Arkadaşlarımızı Bilgilendirmeleri Gerekiyor. Bunu Aynı Şekilde Devam Ettirerek Bir Yere Varılamacağınıda biliyorlar. Umarım Artık Farklı Sunucu,Oyun,Minigames V.b Pluginlerde De Aktif Olabilirler. Örnek Olarak Hep Aynı Konular Yok Neymiş Efendim Faction Plugin Paketi , Full Türkçe Faction Paketi , Faction , Faction , Faction Bıktım Artık Bi Farklılık Yaratın!

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katılıyorum,minigames veya skyblock plugin paketi arasan hiçbir şey bulamazsın.En iyisi coderlik biliyorsan kendin yap.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Bende Buna Karşılık Bir Full Gun Server Kurucam ..
TeamDeathMatch ,CallOfDuty ,FFA ,DayZ
Daha Aklıma Gelirse Yapıcam.

Eğer Destek Gelirse Serveri Kapatmayı Düşünmücem
Arkadas Ortamında İlgi Görmez Vb Diyorlar Yorumunuz Nedir Bu Arada Mapimizin Konusu
https://forum.gamer.com.tr/konu/crossmc-İnşa-ediliyor-map-konuya-gir.204765/page-2

Bir Sorum Var
Kitler İngilizcemi Türkçemi Olsun
Assault : Asker
Scout : Sniperci
Juggernaut : Pompalı
İnfiltrator : Casus

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Türkçe Olması Gerekir Eğer ingilizce yaparsan Türk Sunucunun Anlamı Kalmaz!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaslar Bende Buna Karşılık Bir Full Gun Server Kurucam ..
TeamDeathMatch ,CallOfDuty ,FFA ,DayZ
Daha Aklıma Gelirse Yapıcam.

Eğer Destek Gelirse Serveri Kapatmayı Düşünmücem
Arkadas Ortamında İlgi Görmez Vb Diyorlar Yorumunuz Nedir Bu Arada Mapimizin Konusu
https://forum.gamer.com.tr/konu/crossmc-İnşa-ediliyor-map-konuya-gir.204765/page-2

Bir Sorum Var
Kitler İngilizcemi Türkçemi Olsun
Assault : Asker
Scout : Sniperci
Juggernaut : Pompalı
İnfiltrator : Casus
Bu arada normalde İngilizce hatalarını düzeltmem fakat bu her zaman ilgilimi çeker:
Sniper : Keskin Nişancı
Snipercı : Keskin Nişancı üreten / satan kişi oluyor.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Aklımda Çok Güzel Bir Proje Var Fakat Tek Başıma Yapmam Mümkün Degil Bu Yüzden Builder Almaya Mecburum.
Yapacagım Sunucuda VIP-VEYA PARAYLA İTEM Satışı Olmayacak. Kapasiteyi 20-30 Yapıcam Dolarsa Paraya Kıyıp Arttırım Herhalde.
Buildleri İyi Olanlar İletisime Geçsin Skypem: akincan55

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bu insanlar artık alıştı hazıra konmaya. Herkes anti-lapis, survival sunucu istiyor. Plugin yapımcıları buna uygun paketler yapsın. Minimum derecede plugin kullanılsın. En azından istediğimiz tarzda serverlarda oynayalım