S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
@Huhhuu Ben de Windows 7'nin kötü yanları desem? Windows 8'imden gayet memnunum. Sadece 1 kere çöktü ve recovery'den fabrikasyon imajını geri yükledik. Kullanıma bağlı hataydı. Windows 8'in değil. birçok hata Windows 8.1 ile kapatılıyor. Ancak sistemim 8.1 için stabil değil. Bu yüzden geçmedim.
Sağ tuş menüsü yok!
Yoo vaar?
Ne nerede?
Bu konuda hak veriyorum. Haklısın. Ama arayüz Windows 7'deki gibi kalsaydı olur muydu sence? Kimse alır mıydı?
Program kullanım yönetimi yok!
Var. Hiç bakmadan konuşuyorsun. Ağzı olan konuşuyor. Açtığın Windows 8 programını sağ üst yada sol üste gel küçük bir pencere çıkacak.
Sağ tıklayıp "Kapat" de.
Sinir bozucu "Başlat"
Bu konuda hak vermiyorum. Biraz önceki cevabımı yapıştırıyorum.
Ama arayüz Windows 7'deki gibi kalsaydı olur muydu sence? Kimse alır mıydı?
Sağ kısımdan fırlayan menü!
Ben laptop kullanıyorum ve touchpadde kullanırken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Dokunmatik yüzeyin sağ tarafını tutup çekince açılıyor. Kullanımda hiç yanlışıkla elimi öyle hareket ettirmedim. Ya senin laptobun Çin malı, yada sen beceriksizsin.
Ve olmazsa olmaz açıkları ile virüsleri!
Windows 8 cihazımda Windows Defender kullanıyordum 2 hafta önceye kadar. Gayet de iyi korudu hiçbir virüse geçit vermedi. Sen atıyorsun.
Açık konusunda da 8.1'e bak. Kısmen hak veriyorum. Zamanla bunlar düzelecektir. Minecraft alpha versiyonlarında çok buglu değil miydi? Neden ona laf etmiyordunuz?
Buraya kadar okuyan varsa teşekkür ederim.
Sağ tuş menüsü yok!
Yoo vaar?
Ne nerede?
Bu konuda hak veriyorum. Haklısın. Ama arayüz Windows 7'deki gibi kalsaydı olur muydu sence? Kimse alır mıydı?
Program kullanım yönetimi yok!
Var. Hiç bakmadan konuşuyorsun. Ağzı olan konuşuyor. Açtığın Windows 8 programını sağ üst yada sol üste gel küçük bir pencere çıkacak.
Sağ tıklayıp "Kapat" de.
Sinir bozucu "Başlat"
Bu konuda hak vermiyorum. Biraz önceki cevabımı yapıştırıyorum.
Ama arayüz Windows 7'deki gibi kalsaydı olur muydu sence? Kimse alır mıydı?
Sağ kısımdan fırlayan menü!
Ben laptop kullanıyorum ve touchpadde kullanırken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Dokunmatik yüzeyin sağ tarafını tutup çekince açılıyor. Kullanımda hiç yanlışıkla elimi öyle hareket ettirmedim. Ya senin laptobun Çin malı, yada sen beceriksizsin.
Ve olmazsa olmaz açıkları ile virüsleri!
Windows 8 cihazımda Windows Defender kullanıyordum 2 hafta önceye kadar. Gayet de iyi korudu hiçbir virüse geçit vermedi. Sen atıyorsun.
Açık konusunda da 8.1'e bak. Kısmen hak veriyorum. Zamanla bunlar düzelecektir. Minecraft alpha versiyonlarında çok buglu değil miydi? Neden ona laf etmiyordunuz?
Buraya kadar okuyan varsa teşekkür ederim.