Tellraw Sunucu Konsolu

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Geliştirilmekte Olan InfiniteCraft Hub Sunucumuz İçin Geliştirdiğim Tellraw Paneli:

CommandBlock Kodları:

/tellraw @a {"text":"","extra":[{"text":"|| ","color":"light_purple","bold":"true"},{"text":"InfiniteCraft Sunucu Konsolu v1.0: ","color":"green","bold":"true","italic":"true"},{"text":"Yeniden-Başlat","color":"aqua","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/reload"}},{"text":" || ","color":"yellow","bold":"true","italic":"true"},{"text":"Kapat","color":"aqua","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/stop"}},{"text":" || ","color":"yellow","bold":"true","italic":"true"},{"text":"Lag-Temizleyici","color":"aqua","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/lagg clear"}},{"text":" || ","color":"yellow","bold":"true","italic":"true"},{"text":"Whitelist-Aç","color":"aqua","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/whitelist on"}},{"text":" || ","color":"yellow","bold":"true","italic":"true"},{"text":"Whitelist-Kapa","color":"aqua","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/whitelist off"}},{"text":" || ","color":"yellow","bold":"true","italic":"true"},{"text":"Tüm-Mobları-Öldür","color":"aqua","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/killall mobs"}},{"text":" ||","color":"light_purple","bold":"true"}]}

Yorumlarınızı Bekliyorum...

#EKLEME: Bu sunucu paneli henüz test sürümüdür. Java ile birleştirilmiş (Plugin) sürümü henüz buglu olduğu için paylaşmıyorum. Ama çalışıyor ve sunucu içinden dosya görüntülemeye kadar getirdim... 2. aşaması da bu dosyaları düzenlemek.[DOUBLEPOST=1403109262,1403085662][/DOUBLEPOST]#Ekleme2: Arkadaşlar görüntülenme sayısı ne kadar da artmış bir yorum yazın emeğe saygı lütfen...

Son düzenleme:

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminimki SRDTRK Yada Onat açsaydı beğenilere boğardınız ben de onların yaptıkları sistemlerden yaptım neden kimse umursamıyor? 31 Görüntülenme 1 Yorum 0 Beğeni konum var. O 31 kere konuya girenler ne yaptı acaba...[DOUBLEPOST=1403246903,1403156617][/DOUBLEPOST]GÜNCEL! Lütfen bir yorum atın artık...

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eminimki SRDTRK Yada Onat açsaydı beğenilere boğardınız ben de onların yaptıkları sistemlerden yaptım neden kimse umursamıyor? 31 Görüntülenme 1 Yorum 0 Beğeni konum var. O 31 kere konuya girenler ne yaptı acaba...[DOUBLEPOST=1403246903,1403156617][/DOUBLEPOST]GÜNCEL! Lütfen bir yorum atın artık...
basit bir sistem nede olsa tellraw komutu çalıştırılan komutu kişiye kullandırıyor. böylece sanki komut bloğuyla plugin birleşmiş gibi duruyor.Basit olduğu için insanlar beğeniye boğmamış olabilirler. Bundan daha zor komutlar var.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
basit bir sistem nede olsa tellraw komutu çalıştırılan komutu kişiye kullandırıyor. böylece sanki komut bloğuyla plugin birleşmiş gibi duruyor.Basit olduğu için insanlar beğeniye boğmamış olabilirler. Bundan daha zor komutlar var.

Aslında paneli herkes görebiliyor ama Yetkisi olanlar hariç kimse basamıyor...

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Op değil yetki dedim :p
serverlerde yetki kullanman için farkında olmadan opta oluyorsun cınım tabi iki saat yetkileri ayarlıyıp yeni bir karaktere eklemezsen. yaptığın komut dizisinde zor olan bir şey yok birden fazla clickEvent'in birleşmiş hali o kadar zor değil. o yüzden sitem etmene gerek yok. Srdtrk veya Onat Çok büyük projelere imza atıyorlar.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
çünkü tellraw komutu sadece oplara özel :p
Bu arada, konularına baktım da, ve yazdığın mesajlara, hiçbir konuya pozitif yorum yapmamışsın. Yazdığın tek şey iğrenç, beğenmedim, vs. Ama o beğenmediğin konulardan daha iyisini yapmayı bırak, doğru düzgün bir şey yapmamışsın. Yani emeğe saygın 0. :)[DOUBLEPOST=1403463448,1403463284][/DOUBLEPOST]
serverlerde yetki kullanman için farkında olmadan opta oluyorsun cınım tabi iki saat yetkileri ayarlıyıp yeni bir karaktere eklemezsen. yaptığın komut dizisinde zor olan bir şey yok birden fazla clickEvent'in birleşmiş hali o kadar zor değil. o yüzden sitem etmene gerek yok. Srdtrk veya Onat Çok büyük projelere imza atıyorlar.

Benim yaptığım mantık daha farklı canım :) Ben scoreboard sistemi kullanıyorum. Eğer kişinin scoreboard değeri 1 se komut uygulanıyor. Bunu da şöyle yaptım. Biz adama yetki veriyoruz ve scoreboard daki yetki değeri 1 oluyor. Kişi butona bastığında testfor döngüsü scoreboard değeri 1 se devreyi çalıştırıyor, 0 sa çalıştırmıyor. Ayrıca sen hiçbir konuya iyi yorum atmazmısın :)

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada, konularına baktım da, ve yazdığın mesajlara, hiçbir konuya pozitif yorum yapmamışsın. Yazdığın tek şey iğrenç, beğenmedim, vs. Ama o beğenmediğin konulardan daha iyisini yapmayı bırak, doğru düzgün bir şey yapmamışsın. Yani emeğe saygın 0. :)[DOUBLEPOST=1403463448,1403463284][/DOUBLEPOST]

Benim yaptığım mantık daha farklı canım :) Ben scoreboard sistemi kullanıyorum. Eğer kişinin scoreboard değeri 1 se komut uygulanıyor. Bunu da şöyle yaptım. Biz adama yetki veriyoruz ve scoreboard daki yetki değeri 1 oluyor. Kişi butona bastığında testfor döngüsü scoreboard değeri 1 se devreyi çalıştırıyor, 0 sa çalıştırmıyor. Ayrıca sen hiçbir konuya iyi yorum atmazmısın :)
:ASFS lütfen beğenmediğim konuları önüme getir sebeplerini teker teker yazıyım. boşyere konuşmaya gerek yok :p dibime kadar araştırdığına göre kin tutmuşsun. Lütfen bu kadar kendini parçalama :) Ayrıca burada güreş tutmuyoruz birbirimizi alta alıp ezmeye değil görüşlerimizi belirtmeye çalışıyoruz. eğer yorumum zoruna gittiyse konu açma. Gerektiği zaman sende benim konuma aynı şekilde yorum yapacaksın ki hatalarımı öğreneyim. Kötü yorum yaparak insanları kırmazsın. Hatalarından ders çıkarmasını sağlarsın. Eğer hoş görüp susarsan, aynı şekilde ilerlemeye devam eder kişi. Dediğim gibi bu kadar alınma yorumlardan iyi forumlar.

TheRegardianGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel OLmuş Uğraşmıssın ama chest command guı den daha kolay ve daha şık hemde hazırv veriyor ama yinede +1

CommandblockRedstone

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok işey yarar eyvallah güzel olmş[DOUBLEPOST=1428672454,1428672386][/DOUBLEPOST]Senden bir şey istiycem Bi icat yap elimize meşale alınca yanımıza meşale setblocklanan bu sayede meşale koymadan etrafı ışıltabiliriz