WolfTeam: PARA VEREN KAZANIR

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Keşke yenilense ama yok abi. Oyun tamamenmi kaldırılmışdı yok ise sadece Türkiye'de mi ? Ona göre başka ülkelerin sunucusunda oynanır.
Abi onu geçtim ben bile oyunun son zamanlarında saten oyunu abiler ele geçirmeye başlamıştı belki hatırlarsın ergen ergen tavırları felan.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Birtanesi bana ben gerçek zombiyim arghh diye yazmıştı. Hatırladıkça gülüyorum.
O değilde bi tanesi vardı itemlerini felan tam güç arttırmıştı artistlik yapıyodu yanına öldürmeye gidincede bizden kaçıyodu hatta zombilerden kaçanını bile gördüm haaa bide şey vardı bi bug vardı belki hatırlarsın binaların üstüne çıkıp geziyoduk biz xD

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

ve avatarındaki barbie kızmıdır nedir işte onuda kaldır.[DOUBLEPOST=1403550933,1403550832][/DOUBLEPOST]
ben itfaiyeciyle 5li kombo yapmıştım :D
Sonra adım çıkmıştı hangi doaya girsem Türkiyedeki en iyi itfaiye ile oyanyan bu diyorlardı :D
Adım Z0RO'y du herhalde :D
hatta bir tane full kız ların oynadığı bir odada sırf itfaiyeciyle iyi oynuyorum diye beni tuttular diğer erkekleri attılar xD
senin tanıyorum evlat bende oynardım . senle aynı odadaydık hep itfaiye oynuyodun

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
senin tanıyorum evlat bende oynardım . senle aynı odadaydık hep itfaiye oynuyodun
Ahanda bir tanıyanım çıktı sonunda xD
Aynen o aralar itfaiyeye takmıştım hele fabrikalı bölümde 5 li combo yaptığıma şaşırmıştım :D[DOUBLEPOST=1403554171,1403554089][/DOUBLEPOST]Bu arada evlat derken?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft'ta VIP satışı, Wolfteam'de de bu dediklerin. Doğru. Salgın gibi lan. Harbi. Kim bilir popüler olan başka hangi oyunları kaplayacak bu durum.. :sgül:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta VIP satışı, Wolfteam'de de bu dediklerin. Doğru. Salgın gibi lan. Harbi. Kim bilir popüler olan başka hangi oyunları kaplayacak bu durum.. :sgül:
LOL'u kaplamaya başladı bilene fakat abiler oyunu oynamayı beceremediği için vaz geçiyorlar ama genede bayağı bi abi var oyunda genelliklede hep bana denk geliyor fazla stres yapmamak için bir kaç günde bir oyun atıyorum fakat yine bana denk geliyor kodumu abileri.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
LOL'u kaplamaya başladı bilene fakat abiler oyunu oynamayı beceremediği için vaz geçiyorlar ama genede bayağı bi abi var oyunda genelliklede hep bana denk geliyor fazla stres yapmamak için bir kaç günde bir oyun atıyorum fakat yine bana denk geliyor kodumu abileri.
bide kendilerini büyük tanıtırlar 5 dk sonra söverler

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
bide kendilerini büyük tanıtırlar 5 dk sonra söverler
ne 5 dksı mübarek sen benim çektiklerimi bir bilsen daha bazı abiler odaya yeni girer girmez istediğim koridoru vermezseni feedlerim ilk ben mid solo adc felan derim benden daha sonra der sonrada sövmeye başlar resmen bıktım ben bu abilerden ve BANLATILMIYORLAR!

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Brolar oyunun asıl ismi BrawlBusters mi ne Google amcaya yazın indirin ama yabancı hany çok daha iyi bi' oyun keyfi yaşarsınız.