WolfTeam: PARA VEREN KAZANIR

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
LOL'u kaplamaya başladı bilene fakat abiler oyunu oynamayı beceremediği için vaz geçiyorlar ama genede bayağı bi abi var oyunda genelliklede hep bana denk geliyor fazla stres yapmamak için bir kaç günde bir oyun atıyorum fakat yine bana denk geliyor kodumu abileri.
Onu saymamışım, evet. Kaplamaya başlamadılar, aramızdaydılar çoktan. 2 kahraman öldürmek için ailesini satacak, evini pazarlayacak adamlar var. -_- :sgül:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Onu saymamışım, evet. Kaplamaya başlamadılar, aramızdaydılar çoktan. 2 kahraman öldürmek için ailesini satacak, evini pazarlayacak adamlar var. -_- :sgül:
Sen onu geç bu OYUN lan OYUN bunu resmen memleket meselesine çeviriyorlar bide.
Oyun başında öle bilirsin normal bir şey fakat öldün diye sana sövmeleri veya tonlarca küfür edilmek aşağılanmak işte bu hiç de normal değil.
Ve bu yüzden oyundan soğuyorum haberin varmı?Bu oyunu seviyorum fakat bazı abiler yüzünden soğuyorum bu oyundan.
Ya kardeşim bu oyun yensende yenilsende bi zevkini alırsın fakat sen illada kazanacaz senin ananı edeyim niye ölüyosun tarzda şeyler söyleyip memleket meselesi haline getiren kişilerde bu kafayla hayatta maçı kazanamaz.
Bak eğer böyle çok zevk alcıağın bir maç yapmak istiyorsan saat sabah 4 ve 5 arası gir hayatındaki en zevkli oyun olur cidden.
Full üniversiteliler giriyor öldünmü sövmüyorlar hatta sana yardım ediyorlar yani oyunda karşı takımla bile muhabbet ediyosun çok zevkli oluyor oyun :)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
beni brawlbusters sıktı arada bir microvolts oynuyorum
Oyun başında öle bilirsin normal bir şey fakat öldün diye sana sövmeleri veya tonlarca küfür edilmek aşağılanmak işte bu hiç de normal değil.
Ve bu yüzden oyundan soğuyorum haberin varmı?Bu oyunu seviyorum fakat bazı abiler yüzünden soğuyorum bu oyundan.
Ya kardeşim bu oyun yensende yenilsende bi zevkini alırsın fakat sen illada kazanacaz senin ananı edeyim niye ölüyosun tarzda şeyler söyleyip memleket meselesi haline getiren kişilerde bu kafayla hayatta maçı kazanamaz.
Bak eğer böyle çok zevk alcıağın bir maç yapmak istiyorsan saat sabah 4 ve 5 arası gir hayatındaki en zevkli oyun olur cidden.
Full üniversiteliler giriyor öldünmü sövmüyorlar hatta sana yardım ediyorlar yani oyunda karşı takımla bile muhabbet ediyosun çok zevkli oluyor oyun :)
dota var en azından

• Beğen
Reactions: DIO

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Zaten bu yazdıklarını anlayan adam 'abi' olmaz zaten. Evrenin düzenine aykırı bir şey. Bunu bilen adam oyundan tad alır, başkasınınkini de kaçırmaz. Dediğin üniversitelilerin filan eğitimli düzgün insanlar olduğunu düşünüyorum, sonuçta üniversiteli; ancak yetişkin olan her insan ahlak sahibi değil. Yaşam destek ünitesi gibi internet kafeye bağlı, kafede milletten iddia oynamak veya oyuna yatırmak için para alan 'mahalle abileri' gerçek gamer'ların oyun zevkini yok eden yegane insanlardır. :sgül:

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Zaten bu yazdıklarını anlayan adam 'abi' olmaz zaten. Evrenin düzenine aykırı bir şey. Bunu bilen adam oyundan tad alır, başkasınınkini de kaçırmaz. Dediğin üniversitelilerin filan eğitimli düzgün insanlar olduğunu düşünüyorum, sonuçta üniversiteli; ancak yetişkin olan her insan ahlak sahibi değil. Yaşam destek ünitesi gibi internet kafeye bağlı, kafede milletten iddia oynamak veya oyuna yatırmak için para alan 'mahalle abileri' gerçek gamer'ların oyun zevkini yok eden yegane insanlardır. :sgül:
Ben saat tam sabah 4 te bir oyun atmıştım takımımız da gümüş adam vardı renektonun en son çıkan skini ,ile oynamıştı oyunu adamı bir görsen tam abi dersin o derece can sıkıcıydı fakat oyunda liderlik yaptı kaybeticeğimize eli çevirdik :D

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyden önce Joygame yapımcı şirket değildir. Oyunu asıl şirketinden alır Türkçe yama yapar kendi çıkarına göre düzenler ve Türkiye' ye sunar. Ayrıca dünyanın en iğrenç destek ve moderatör ekibine sahip şirket olduğu için hiçbir hileyide düzeltemez.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi ilk zamanlar oynamıştım oyunun hiçbir amacı yok aynı lapis yada hammadde gibi

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
zorin ne kadar illim büllüm biri olsanda bu sefer haklıydın ama artık s4 ede hack yapıyorlar god hack fly hack havada yürüyolar fln bide herkes yapıyor ben oynamayamıyorum vallahi s4 den soğdum[DOUBLEPOST=1406020964,1406020262][/DOUBLEPOST]
Ben saat tam sabah 4 te bir oyun atmıştım takımımız da gümüş adam vardı renektonun en son çıkan skini ,ile oynamıştı oyunu adamı bir görsen tam abi dersin o derece can sıkıcıydı fakat oyunda liderlik yaptı kaybeticeğimize eli çevirdik :D
bak sana dota mı lol mu daha iyi dicem cevabı biliyorum
Bestia - TABİKİDE LOL !
diyecen :D
ama bence dota nın grafiklri fln daha canlı daha iyi geliyor nerden çıktı bu diyecen işsizlik levelim tavan yaptı şu an :D

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Adamlar çok para kazanıyor bu dandik oyun yüzünden ben olsam üstüme alırdım kapatmazdım :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu wolfteam okulumu lanetledi lan tenefüste bütün herkes bende takla var yok şu kurt var yok bu kurt var yok ben hile satın aldım muhabbetleriyle dolu.