Şimdiden hayırlı ramazanlar

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öyle günahmış hacı. Kabul mu olmuyormuş ne. Amaç zaten oradaki zorluğu anlamak olduğundan uyuyup geçiştirmemek gerekiyormuş. Yani öyle yaparsanız pek bir anlamı olmaz oruç tutmanın :)
kardeş misal diyelim sahur 03.00'da bitiyo ve iftar 20.00'da. 20.00'a kadar uyursan bi anlamı kalmaz ama 15.00 bence normalden biraz fazla. uyumak herkesin hakkı :D

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş misal diyelim sahur 03.00'da bitiyo ve iftar 20.00'da. 20.00'a kadar uyursan bi anlamı kalmaz ama 15.00 bence normalden biraz fazla. uyumak herkesin hakkı :D
Uyursan bunun bir zorluğunu anlamazsın. Dediğim gibi burada asıl amaç zorluğu anlamak. Uyumak herkesin hakkı tabii ama yeri ve zamanı var uyumanın da :)

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gibimsimtırakımsı[DOUBLEPOST=1403908656,1403908613][/DOUBLEPOST]
haklısın ama burda tek amaç zorluğu anlamak değil ki :D nefsi terbiye mesela
Tek amaç olduğunu belirtmedim ama :) Sen uyuyarak hile yaparsan nefsi terbiye nasıl edeceksin ? Neyse bro ben kaçıyorum sahura kalkmak lazım biliyorsun :)

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aslında insan uyurken de acıkır. afrika da açlıktan uyuyamayanlar varsa o başka. hadi bende kaçtım giresundayım sahur yapcaz :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Öyle günahmış hacı. Kabul mu olmuyormuş ne. Amaç zaten oradaki zorluğu anlamak olduğundan uyuyup geçiştirmemek gerekiyormuş. Yani öyle yaparsanız pek bir anlamı olmaz oruç tutmanın :)
Orucun kabul olmuyor.
Eğer iftara kadar uyursan tuttuğun oruçluktan çıkıyor ve orucun kabul olmuyor.
B)[DOUBLEPOST=1403909684,1403909619][/DOUBLEPOST]Herkese hayır sahurlar ve Ramazanlar.
Ramazanda oruç tutamamakta ayrı bir dert :(

SearcherCrowTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akşam yatın uyuyun sahura kalkın yemek yiyin uyuyun sabah kalkın sonra bir normal hayatınıza devam edin iftarınızı açın = %100 Sevap mişyın kompleyt.
Hahaha mişyın kompleyt :D[DOUBLEPOST=1403943593,1403943541][/DOUBLEPOST]
Orucun kabul olmuyor.
B)[DOUBLEPOST=1403909684,1403909619][/DOUBLEPOST]Herkese hayır sahurlar ve Ramazanlar.
Sanada hayırlı ramazanlar

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Orucun kabul olmuyor.
lütfen yalan söyleme. Kur'anda geçen bir söz bile var bunun için: "Oruçlunun uykusu ibadettir."