varmı bana gift code veren [açıklama içeride]

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler varmı bana bi güft code verebilecek zengin arkadaş savabına hem karşılığınıda elbet birzaman ödenir suan dilencilik yapmıyorum bizim köyde kimsede kredi kartı banka hesabı yok sipariş edemiyorum
çekilişlerdende babayı alıp uzaklaşıyorum ben gift kodunun oyun videosu çekmek içinde itemiyorum sadece bu oyunu premium oynamak istiyorum istediğim zaman skin değiştirebilmek istiyorum ve son olarak premium launcherde oyuna girebilmek istiyoru

sadece sizden gift code istiyorum almak almamak size kalmış

biliyorum altta cok sert yorumlar yapacaksınız ama o sert yorum yapmayı planlayan arkadaşlara söylüyorum umrumda değilsiniz

Son düzenleme:

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Kargo ne alaka ? Email adresine geliyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
kargo??? he yurtdışından premium hesabının kodu yazılı posta falan mı geliyor diye hayal ediyorsun?
sanal olarak int. üzerinden alıyorsun dolayısıyla ödemen de sanal olmak zorunda :)

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya hayır neden bu kadar çok istiyorsun, 1 Ay sonra sıkılırsın.

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok akardeş sıkılmam ilk çıktığından beri oynuyorum hiç sıkılmadım premium gelince neden sıkılayım

CoolBoy12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş kusura bakma ama artık bu dünyada beleşe birşeyler veren insanlar kalmadı. Hep karşılık bekliyorlar.

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama şimdi mantıklı düşünmek lazım senin dediğin şey tam olarak dur googleye bakayım :D
baktım şu anki kura göre 57,976 tl sana kim verecek bu parayı ???
bende insanları zorlamıyorum parası yeten bir arkadaş ramazan ayında sevap işlemiş olur hem zaten bende bana ypılan bir iyiliği karşılıksız bırakmam

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bedava vermezler ama şansını gift code cekilişlerinde deneyebilirsin ?