Bitcoin ile para kazanma

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BitCoin kasmak isteyen birçok hacker, bilgisayarları zombilere çevirerek BitCoin kasıyor.
Bunu denememek, deneyip hapse girmekten iyidir.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu hortlatmak gibi olmasinda sakina girmeyin lan deep weebe psikolojiniz bozulur her turlu salak orda insan eti yiyolar video atiyolar la sakın girmeyin.zaten orda 5.seviyeye gelenlerin akibeti belli degil.bide girdigin zaman zaten yalnizca tor browserdan giriyon pc ne virus geliyor ve senin bilgilerini isteyen kiseye bitcoin karsiligi satiliyor tehlikeli biyer girmeyin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
el kaide,Isid orda takiliyor :D gizli belgeler felan satiliyor.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bitcoin kazanmak düşündüğün kadar zor değil lakin birini rahatsız edersen kapını tıklatırlar. Birine site linki satarak (DeepWebin 4. katmanında öyle googlede aratılmıyor değişik uzantılı siteler var.) yada gitcen adam falan öldürecen silah satacaksın. Dediğim gibi birinin işini bozarsan ciddi ciddi gelir biçerler seni. Hiç girme derim fakat istiyorsan Tor Browserle bir bakabilirsin.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unutun BitCoini çok sakat iş.
Ayrıca kim para kaybetmişte internette size veriyor ? İnternetten para filan kazanamazsınız

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hiçte sakat bir iş değil. Birkaç kişi deep webte bitcoin kullandı diye biz niye kullanmayalım ki? Ona bakarsanız ot, uyuşturucu, hap vs. de TL ile satılıyor ülkemizde. TL kullanmayı bırakıp euro'ya mı geçeceğiz bunlar yüzünden? Tabii ki de hayır. şu an 1 bitcoin 1350 liraya denk geliyor. Eğer sistemin iyiyse gayet güzel paralar kazanabilirsin.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçte sakat bir iş değil. Birkaç kişi deep webte bitcoin kullandı diye biz niye kullanmayalım ki? Ona bakarsanız ot, uyuşturucu, hap vs. de TL ile satılıyor ülkemizde. TL kullanmayı bırakıp euro'ya mı geçeceğiz bunlar yüzünden? Tabii ki de hayır. şu an 1 bitcoin 1350 liraya denk geliyor. Eğer sistemin iyiyse gayet güzel paralar kazanabilirsin.
bitcoin kazanmak basit bişeymi sanıon sen ? gerçekten bahsediyoz burda gerçek adam öldürücen uyşturucu ticareti yapıcan.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bitcoin kazanmak basit bişeymi sanıon sen ? gerçekten bahsediyoz burda gerçek adam öldürücen uyşturucu ticareti yapıcan.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bitcoin bilgisayardaki ekran kartını kullanarak üretilen bir para birimidir. Adam öldürme yada uyuşturucu ilanı vermene gerek yok deep webte. ^_^ Tamamen yasaldır ve kullanmakta herhangi bir sakınca yoktur. Bende zamanında mining yapmıştım ama kullandığın pool sitesi hacklendiği için gitmişti bütün bitcoinlerim.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bitcoin bilgisayardaki ekran kartını kullanarak üretilen bir para birimidir. Adam öldürme yada uyuşturucu ilanı vermene gerek yok deep webte. ^_^ Tamamen yasaldır ve kullanmakta herhangi bir sakınca yoktur. Bende zamanında mining yapmıştım ama kullandığın pool sitesi hacklendiği için gitmişti bütün bitcoinlerim.
Geçmiş olsun 1 Bitcoin bile çok iyi bir para. Acaba kaç bitcoinin var dı :D
''gitmişti bütün bitcoinlerim.'' Bitcoinlerim dedinde oyüzden sordum :D
----------------------
Benim işlemci çok iyi amma virüs doldurarak yavaşlattım. Hani format atsam 1 bitcoine bile razı kalırım o programla :D.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun 1 Bitcoin bile çok iyi bir para. Acaba kaç bitcoinin var dı :D
''gitmişti bütün bitcoinlerim.'' Bitcoinlerim dedinde oyüzden sordum :D
----------------------
Benim işlemci çok iyi amma virüs doldurarak yavaşlattım. Hani format atsam 1 bitcoine bile razı kalırım o programla :D.
0.3 vardı yanlış hatırlamıyorsam :D410 liraya denk geliyormuş tüh be.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oha Çok ama çok mu zor geliyor bu bitcoin. ?
Nasıl bir şeymiş bu böyle ._.
Sistemden sisteme göre değişir. 2 hafta mining yaparak toplamıştım. Benim zamanımda 50-100$ arası değişiyordu 1 bitcoinin fiyatı. Bu kadar arttığını bilmiyordum. Bir ara yeniden başlayacağım.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlla ki BitCoin yatırımının riskli bir iş olduğunu uzun uzun yazılarla anlatıp sıkayım mı sizi ?
Bin dolara 20 bitcoin alırsın, o 20 BitCoin zamanı gelince 3 dolara düşer. İşte böyle mantıksız bir yatırım.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bak sana söyle diyeyim çalıştımak için toplam 20 gb boyutunda bütün blogları yüklemen lazım önce sonra ekran kartı veya işlemcinin tamamını programa verip afk bırakman lazım bilgisayarı ekran kartı yani gpuminer tehlikeli nedeni ise ekran kartını yakabilir iyi bir soğutman yoksa cpuminer internetten bulabilirsin ancak cpuminer gpuminerden daha az para oranı sağlıyor
ymg miner'a göz atmanı isterim cpu mu gpu mu :D

Edit: o yam minermiş bu konuya meraklılar için

bakınız
2) orta düzey kısmandan ilerleyin anlamadıysanız ilkini deneyin.[DOUBLEPOST=1404317827,1404317694][/DOUBLEPOST]
vazla bulaşme deepweb e deeplerde kaybolursun :olgun:

eğer illa bilmek istiyosan deepwebte şöyle bi sistem var ya gerçek parayla alıyodun yada bi adamın işini görüyosun mesela sen kiraliık bi katilsin şu adamı öldürdün sana 15000 bitcoin veriyordu hatırladığım kadarıyla ama içinizden bazılarınız bilmiyodur oyun sanıyodur hayır burda adam öldürmekten kastımız gerçek adam
1 bitcoin = 653,3 USD
yani 150000 bitcoin = 9799500 USD eder
şimdi buna inanan var mı?