EnderKaanII
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
BitCoin kasmak isteyen birçok hacker, bilgisayarları zombilere çevirerek BitCoin kasıyor.
Bunu denememek, deneyip hapse girmekten iyidir.
Bunu denememek, deneyip hapse girmekten iyidir.
bitcoin kazanmak basit bişeymi sanıon sen ? gerçekten bahsediyoz burda gerçek adam öldürücen uyşturucu ticareti yapıcan.Hiçte sakat bir iş değil. Birkaç kişi deep webte bitcoin kullandı diye biz niye kullanmayalım ki? Ona bakarsanız ot, uyuşturucu, hap vs. de TL ile satılıyor ülkemizde. TL kullanmayı bırakıp euro'ya mı geçeceğiz bunlar yüzünden? Tabii ki de hayır. şu an 1 bitcoin 1350 liraya denk geliyor. Eğer sistemin iyiyse gayet güzel paralar kazanabilirsin.
bitcoin kazanmak basit bişeymi sanıon sen ? gerçekten bahsediyoz burda gerçek adam öldürücen uyşturucu ticareti yapıcan.
Geçmiş olsun 1 Bitcoin bile çok iyi bir para. Acaba kaç bitcoinin var dıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bitcoin bilgisayardaki ekran kartını kullanarak üretilen bir para birimidir. Adam öldürme yada uyuşturucu ilanı vermene gerek yok deep webte.Tamamen yasaldır ve kullanmakta herhangi bir sakınca yoktur. Bende zamanında mining yapmıştım ama kullandığın pool sitesi hacklendiği için gitmişti bütün bitcoinlerim.
0.3 vardı yanlış hatırlamıyorsamGeçmiş olsun 1 Bitcoin bile çok iyi bir para. Acaba kaç bitcoinin var dı
''gitmişti bütün bitcoinlerim.'' Bitcoinlerim dedinde oyüzden sordum
----------------------
Benim işlemci çok iyi amma virüs doldurarak yavaşlattım. Hani format atsam 1 bitcoine bile razı kalırım o programla.
Oha Çok ama çok mu zor geliyor bu bitcoin. ?0.3 vardı yanlış hatırlamıyorsam410 liraya denk geliyormuş tüh be.
Sistemden sisteme göre değişir. 2 hafta mining yaparak toplamıştım. Benim zamanımda 50-100$ arası değişiyordu 1 bitcoinin fiyatı. Bu kadar arttığını bilmiyordum. Bir ara yeniden başlayacağım.Oha Çok ama çok mu zor geliyor bu bitcoin. ?
Nasıl bir şeymiş bu böyle ._.
Ya elektrik faturası? Bitcoin ona da yükleniyor çünkü.0.3 vardı yanlış hatırlamıyorsam410 liraya denk geliyormuş tüh be.
ymg miner'a göz atmanı isterim cpu mu gpu muBak sana söyle diyeyim çalıştımak için toplam 20 gb boyutunda bütün blogları yüklemen lazım önce sonra ekran kartı veya işlemcinin tamamını programa verip afk bırakman lazım bilgisayarı ekran kartı yani gpuminer tehlikeli nedeni ise ekran kartını yakabilir iyi bir soğutman yoksa cpuminer internetten bulabilirsin ancak cpuminer gpuminerden daha az para oranı sağlıyor
1 bitcoin = 653,3 USDvazla bulaşme deepweb e deeplerde kaybolursun
eğer illa bilmek istiyosan deepwebte şöyle bi sistem var ya gerçek parayla alıyodun yada bi adamın işini görüyosun mesela sen kiraliık bi katilsin şu adamı öldürdün sana 15000 bitcoin veriyordu hatırladığım kadarıyla ama içinizden bazılarınız bilmiyodur oyun sanıyodur hayır burda adam öldürmekten kastımız gerçek adam