Hayır bende yapıyorumEvet brolar Minecraft'da kaç FPS aldığınızı ss ile gösterin bakam.
![]()
(Mineplex'de tek hile kullanan ben miyim?)
Abi çüş 0_0'![]()
Bunada şükür.
Oh be rahatladımHayır bende yapıyorum
{••°±°••}
Mineplex yada hivemcydi hatırlamıyom bi oyunda resim çiziyon diğerleri bilmeye çalışıyo o oyuna girdim resmi çizdim herkes bana sövmeye başladı bu ne diye adfgjsilAbi çüş 0_0'
Oh be rahatladım
DrawMyThinkMineplex yada hivemcydi hatırlamıyom bi oyunda resim çiziyon diğerleri bilmeye çalışıyo o oyuna girdim resmi çizdim herkes bana sövmeye başladı bu ne diye adfgjsil
{••°±°••}
Bak, şu an laptoptayım. En ezik laptopumdayım.@ZorinTR sistemini yazabilirmisin o nasıl fpstir40 üstü rahat rahat göremem ben
Zenginmisin lanBak, şu an laptoptayım. En ezik laptopumdayım.
4 GB RAM
1 GB Nvidia GeForce GT520M
Intel(R) Pentium(R) B950 2.10 GHZ
470GB HDD
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lanZenginmisin lan
{••°±°••}
Benim pc 2 gb ram 1 gb ekran kartı 500 gb depolama alanıArtı, Optifine kullanıp ayarları en yüksek değerlere yükselttim. Bütün ayarlar en yüksek değerde yani. Sadece görüş açışı Normal +8 ve sisi açtım o kadar.[DOUBLEPOST=1404408986,1404408936][/DOUBLEPOST]
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lan![]()
Eee? Kaç FPS alıyorsun? SS ile at lolBenim pc 2 gb ram 1 gb ekran kartı 500 gb depolama alanı
{••°±°••}
4 gb ddr3 kingstonArtı, Optifine kullanıp ayarları en yüksek değerlere yükselttim. Bütün ayarlar en yüksek değerde yani. Sadece görüş açışı Normal +8 ve sisi açtım o kadar.[DOUBLEPOST=1404408986,1404408936][/DOUBLEPOST]
O konuya girmeyelim de bu sisteme sahip bir kişiye nasıl zengin dersin sen ağmeğkeğ? Berbat sistem lan![]()